Aktívne leto s topánkami quiq naboso

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

V obchode Zaqq nájdete pre každé počasie tú správnu topánku naboso. Na leto sú k dispozícii nielen sandále, ale aj turistické topánky, ktoré sú obzvlášť vzdušné. S naším modelom QuiQ je rozsiahle turné skutočne zábavné aj pri vysokých teplotách.

Vďaka svojmu flexibilnému tkanivu zo sieťoviny je táto bosá topánka obzvlášť mäkká a dokonale sa prispôsobuje každému tvaru chodidla. Pruhy, ktoré sú vyrobené z kože a čiernej verzie, prinášajú stabilitu vyrobenú z vegánskeho materiálu. S našou vonkajšou podrážkou máte v poli najlepšiu ochranu a dobrú priľnavosť, ktorá sa určite objaví na všetkých povrchoch.

Teraz je dôležité iba nasadiť na Zaqqs a utiecť, pretože aj v polovici leta vás robí zábavou, aby ste boli aktívni so správnou obuvou.

Zaqq Outdoor Boso topánky quiq


Ste vždy veľmi motivovaní alebo ste viac z tých, ktorí najprv musia prekonať svojho vnútorného bastardu pred tým, ako sa chystáte na športové aktivity?

Možno je príliš chladno, príliš teplé, príliš veterno alebo príliš mokré? Ste unavení alebo máte príliš veľa? Teraz je dôležité oklamať vnútorného bastarda. Pretože ak ste k sebe úprimní, môžete sa ospravedlňovať a dobré dôvody sa navzájom dobre líšia.

ZAQQ BAREFOOT TOPE


V skutočnosti existujú platné dôvody, ktoré umožňujú športové aktivity robiť bez. Napríklad, ak ste chorí, mali by ste liečiť svoje telo a radšej prepínať prevodový stupeň. Uvoľnená napínacia jednotka môže prispieť k rýchlejšiemu zotaveniu. Ale vždy počúvajte svoje vlastné telo v prípade choroby, aby ste ho nepreťažovali!

Zaqq bosé topánky quiq turistické topánky


Často však neexistujú žiadne platné dôvody pre hnutie, ale lenivé výhovorky. Pred vyhrávaním vnútorného bastardu by ste sa mali vždy položiť otázku, či máte skutočný dôvod, aby ste nechali svoje aktivity brúsiť alebo či sú to iba výhovorky. Ak ste k sebe úprimní, budete sa môcť motivovať! Pretože potom nie je príliš studený, príliš teplý, príliš veterný, príliš unavený alebo príliš málo času.

Tam, kde je vôľa, existuje spôsob!
A potom sa hovorí: do topánok ZAQQ naboso a von do prírody! A nezáleží na tom, či idete iba na krátku prechádzku alebo predĺženú turistiku. Je oveľa dôležitejšie, že ste porazili vnútorného bastarda.

Každý začiatok je ťažký! Ale ak sa budete pohybovať pravidelne, už ho nebudete nenájsť vyčerpávajúce. Naopak, vyvíja sa upokojujúca rutina, ktorá je dobrá pre vaše telo a dušu. Pohyb v každodennom živote už nie je výzvou, ale niečo, čo s tým jednoducho súvisí bez toho, aby sa o tom muselo myslieť alebo motivovať.

Turópska topánky na bosé topánky



Znie to príliš krásne. byť pravdivý? Vyskúšajte to sami a pokúste sa vydržať svoje nové pohybové rutiny najmenej mesiac.

Najlepšie je naplánovať pevný čas každý deň. Nezáleží na tom, či je to 15 minút alebo 2 hodiny, hlavná vec je, že zostanete naladení a nenechajte sa rutinne zastaviť. Večer predtým zadajte svoje topánky Zaqq naboso. Takže vzhľad ako spomienka a pohodlie quiq bude stačiť na to, aby vás motivovali samostatne, vkĺzli a utiekli.

Na čo čakáš?

Cítite sa, cítite Zaqq.

Späť na blog
1 od 3