Bosé topánky s mazľavým faktorom

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

November už klope a kto vie, kedy príde prvý sneh. Ak ešte nemáte teplé zimné topánky, je teraz najvyšší čas. S našimi útulnými topánkami naboso ste nielen absolútne pohodlní, ale aj s teplými nohami. Pod našich teplých topánok naboso nájdete modely vyrobené z kože, vyrobené z merino vlny a vegánskeho materiálu.

V tomto článku vám ukážeme iba malý výber. V obchode nájdete podstatne viac modelov, ktoré môžete nosiť v chladných dňoch. Tu môžete nájsť:

 

Qozy - útulný klin

Barfusschuhe-hausschuhevf1qgiehmhvlv

Nemôžete cestovať vo svojich štyroch stenách. Naša bosá domová topánka vyrobená z plyšového jahňacieho kože udržuje vaše nohy pekné a teplé. Samozrejme, s naším Qozyom využívate aj všetky vlastnosti, ktoré tvoria naše topánky naboso.

Náš Qozy vám prináša wellness pocit domov, nemohol byť pohodlnejšie a teplejšie. Môžete urobiť niečo dobré pre seba alebo dať svojim blízkym. Táto papuče je vždy dobre prijatá!

 

Prequel - topánka naboso so špeciálnym strihom

 Bosé topánky prequel

Útulný zvnútra a elegantný zvonku - náš predzvesť je perfektnou bosou topánkou na zimu, ktorá sa hodí k elegantnému oblečeniu, ale aj vzhľadom na voľný čas. Prefúknutá vnútorná výstelka a mierne vyšší rez ponúkajú optimálnu ochranu pred prenikaním chladu. Náš prequel je perfektnou voľbou, ak je čipka -up loď príliš vysoká pre vás a topánka je príliš nízka.

Bosé topánky prequel muž

Dozviete sa naša bosá topánka mäkká koža A tiež z vegánsky materiál.

 

Quintic - topánka s vysokým bosým na šnúru

Šnurované topánky sú úplne oznámené v tejto jesennej a zimnej sezóne. Môžu ich dokonale nosiť ženy a muži. Bez ohľadu na to, čo nosíte, vždy vyzeráte dobre s našim kvintom.

Topánky naboso Schnuerboot-Herrenq2wio09zk7i

Vyzerá neodolateľne pre krátke pletacie šaty so zodpovedajúcimi rukavicami. Tiež sa hodí k chudým dlážkám alebo tiež skladanej sukne s polovičnou dĺžkou. Ako módny človek ho môžete nosiť do bližších džínsov, ktoré trochu zvinuté, aby ste lepšie predstavili topánku.

Bosé topánky Schnuerboot dámy

Náš kvintikum nájdete z rôznych materiálov, v rôznych farbách a bez broguingov. Útulné varianty sú k dispozícii aj na zimu. Najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je pozrieť sa sami, čo sa vám najviac páči.

 

Qice Blue & Grey-Warming Merino Barfoot Shoes

Polovičná čipka -up vyzerá nielen príjemne, ale má aj funkčné vlastnosti, vďaka ktorým je neodolateľná. Merino Wool je perfektný materiál pre topánku, pretože má vyváženie teploty. Vaše nohy zostávajú pekné a teplé v chladnejších dňoch, v teplejších dňoch sa budete cítiť tak pohodlne.

Merino bosé topánky

Ako človek ho môžete skombinovať s ušľachtilými džínsami alebo nohavicami s jemnými šnúrami. Ale aj s joggingovými nohavicami prereže dobrú postavu. Ako žena skutočne vložíte túto štýlovú bosú topánku do ušľachtilej pleteného sveter s krátkym jemným šnúrkou alebo bouclé rock. Qice tiež vyzerá ako džínsy alebo jogpants mega.

Mimochodom, môžete nájsť nielen Qice z Merino Wool, ale aj ako Vegánsky variant

 

Attraqt Winter Black - Chic Boso Boot

Bosý boot-attraqt

S touto batožinou je láska na prvý pohľad nevyhnutná! Attraqt je neuveriteľne atraktívny. Táto bosá topánka natiahne vašu nohu a spôsobuje, že každý outfit vyzerá rovnako ženský. Vysoké pohodlie je jednoducho neprekonateľné. Kožná koža z mäkkej kozy objíma vaše teľa bez obmedzenia. Podrážka na bosej nohe je flexibilná a dáva vám maximálnu slobodu pohybu.

Váš nový ZAQQ Attraqt Boots je optimálnym spoločníkom v chladnejších dňoch, či už v kancelárii, na večierku alebo na zimnej prechádzke. Dá sa kombinovať s chudými džínsami, ale tiež vyzerá rozkošný so sukňou. Pravdepodobne to nie je atraktívnejšie!

Pokiaľ ide o to, že sa naša Attraqt kŕmila jemným jahňacím, v zimnej zimnej poprave. To znamená, že vaše nohy zostávajú pekné a teplé aj v najchladnejších dňoch.

 

Viac bosých topánok pre chladné dni

Pre ženy máme v ponuke ďalšie krásne kožušinové topánky. Pozrite sa nižšie na modely Hyggeliq, HUQ alebo TORQ.

Náš Unisex Model Quest má tiež návrhy s obzvlášť teplou vnútornou podšívkou. Táto športová polovica -vysoká čipka -upová loď je ideálna na turistiku.

 

Tešíte sa na dlhé prechádzky cez sneh -biele zimné krajiny? S naším svetlom ZAQQ Bosé topánky sú dvakrát toľko zábavné. Od jari do zimy nájdete v našom obchode topánku naboso, ktorá vám presne vyhovuje.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

Späť na blog
1 od 3