Biele tenisky z ZAQQ Bosé topánky

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Bez ohľadu na to, v akom ročnom období sú biele tenisky neoddeliteľnou súčasťou módneho sveta. A v žiadnom prípade nie sú to len športové modely. Ak sa pozriete na módne prehliadky, dizajnéri a blogeri módy, objavíte obrovský výber veľmi odlišných štýlov.

A najlepšie zo všetkého: prevádzkujete hodnosť! A úprimne povedané, ak máte na výber medzi mega zohľadnením a absolútne štýlový ZAQQ Bosá topánka a nepríjemná topánka s pätou Stiletto, rozhodnutie nie je ťažké, však?

Biela teniska je nevyhnutnosťou v šatni u mužov, ktorí si uvedomujú módu, ako aj pre ženy. A to niet divu, pretože sú tak premenlivé, že sa vždy zmestia. Biele tenisky vyzerajú dobre pre džínsy a tričko. Stali sa však tiež absolútne spoločensky prijateľnými. S jasnou farbou prineste do svojho vzhľadu ľahkosť a eleganciu, bez ohľadu na to, ktorý oblečenie nosíte.

Od klasických bielych tenisiek po extravagantné modely, ktoré máme v našom ZAQQ Obchod tiež zaručuje vašim obľúbeným, ktorý vás sprevádza celý deň. Každý má jedného ZAQQ Bosé topánky spolu - sú ultra -porovniteľné a nielen osladia jar a leto, ale budú tiež po celý rok na vašej strane pohodlie a štýl.

Pódium zadarmo pre naše biele tenisky - topánky naboso, ktoré siahajú od športových po elegantné. Folkrujte presne ten, ktorý dokonale vyhovuje vašim preferenciám a vášmu individuálnemu štýlu.

 

 

Všetky biele tenisky -White nefunguje!

Nie je to pre teba dosť biele? Nechcete príliš riskovať a páči sa vám to absolútne minimalistické? Potom sa pozrite na naše všestranné tenisky. Náš Piquant Nappa Bianco je zobrazený vo veľmi klasickom dizajne z jemnej lesklej kože nappa.

Ak to chcete trochu vzdušnejšie, máme tiež pripravenú správnu bosú topánku. Vďaka svojej perforovanej štruktúre vám náš model SLOQ v bielom ponúka obzvlášť vysokú priedušnosť, a tak dokonale zapadá do leta.

 

 

 

Biele tenisky

 

Biele topánky na barfoot, ktoré musí mať každá dáma

Vaša teniska by mala byť nielen biela, ale aj žiariť v ženskom dizajne? Máme! Naše Qelly zaujme jemnú výšivku ako vonkajšiu vrstvu a náš Qooqy nie je len cukrom, ale tiež prináša pôvab do hry so zlatými akcentmi.

Obe bosé topánky idú perfektne so šatami, kratšou Culotte alebo tiež s džínsami a vždy vyvolávajú ten určitý extra vo svojom vzhľade.

 

Biele tenisky bosé topánky Dámy

 

Topánky vegánskeho bieleho tenisky Barfoot

Udržateľnosť a environmentálne povedomie sú pre vás mimoriadne dôležité. Takže dávate prednosť vegánskym materiálom? Rozumieme tomu dobre! S týmito bielymi teniskami vyzeráte nielen dobre, ale tiež dokazujete, že to nemusí byť vždy koža.

Pozrite sa na náš Qore Low Vegan White v klasickom dizajne alebo ak by mal byť športovejší, náš SQIP White. Obe topánky naboso sú nielen premenlivé a ľahko sa kombinujú, ale tiež vám poskytujú neporovnateľné pohodlie nosenia.

Qnit White z Kotton-Strick vás tiež inšpiruje, pretože s touto topánkou naboso ste v popredí športu a hľadáte fantasticky pre každý neformálny outfit.

 

Tenisky vegánskeho

 

Biele tenisky s farebnými šnúrkami

Chceš to vedieť, ale nemôžeš robiť bez nejakej farby? Potom sa spoliehajte na farebné šnúrky. Každá farba vyniká na bielych teniskách - vyskúšajte zelené, modré alebo červené šnúrky.

Váš vzhľad bude dokonale dokonalý, keď sa farba vašich šnúr odrazí v oblečení. Môžu to byť malé akcenty, ako napríklad pás alebo reťaz, ale tiež to štrajkuje tým, že si vyberiete košeľu alebo bundu v rovnakej farbe.

 

Biela bosá topánky

 

Kombinujte biele tenisky

Biele tenisky sú populárnejšie ako kedykoľvek predtým! Pred niekoľkými rokmi časopis Fashion Vogue predpovedal koniec tohto pohodlného trendu a spoliehal sa na predajnú obuv. Ale ďaleko od toho! Biele tenisky sú obľúbenejšie nielen na obálkach najslávnejších módnych časopisov, ale aj na móloch a pod módnymi blogermi.

Biele tenisky sú také univerzálne a premenlivé, že ich nie je možné obmedziť na jeden štýl. Do džínsov, nohavíc, sukní a oblečenia, príležitostné alebo elegantné, rozhodnete sa! Faktom je, že v každom oblečení vyčarujú športovú, elegantnú poznámku.

Elegantné k obleku

Pre obzvlášť elegantný vzhľad je najlepšie použiť široký oblek v kombinácii s prispôsobenou bundou a niesť celo bielu tenisku, ako je náš Piquant Nappa Bianco. Jednoduché, čerstvé, sebavedomé!

Šaty

Pre mestský vzhľad kombinujete svoje obľúbené šaty pre bielu tenisku. Naše bosé topánky Modely Qelly a Qooqy sú vyrobené pre vaše letné šaty s ženským dizajnom.

Dokonca aj dlhé a široké šaty robia z vášho vzhľadu moderný štýl ulíc s bielymi teniskami.

Do džínsov

Biele bosé topánky vyvolávajú väčšiu eleganciu vo vašom hľadaní klasických džínsov. Stáva sa obzvlášť neformálnym s použitými džínsami a ľahkou košeľou.

 

 

Biele teniskyBiele tenisky Barfus topánky oblečenie

 

Čisté biele tenisky

Takže že biele tenisky vždy vyzerajú elegantne, musíte ich dobre vyčistiť. Predtým, ako budete mať prvýkrát, mali by ste svoje bosé topánky liečiť ochranným sprejom s odoslaním špiny. Je ľahké odstrániť znečistenie svetlom suchou handričkou.

Je veľmi dôležité, aby ste mali svoju bielu ZAQQ Nikdy vkladajte topánky naboso do práčky, pretože to môže vziať materiál. Je jemnejšie čistiť povrchy ručne.

Poznamenali sme, ako to najlepšie robíte pre každý typ materiálu.

>> Okrem starostlivosti o vašu starostlivosť o vašu starostlivosť ZAQQ Bosé topánky - kliknite sem! <<

 

Našli ste už svoju bielu tenisku pre nadchádzajúcu sezónu? Ak nie, viete, kde ho nájdete!

 

>> všetko ZAQQ Sneaker pre ženy pre ženy- kliknite sem! <<

>> všetko ZAQQ Bosý teniska pre mužov- kliknite sem! <<

 

 
Biele tenisky čisté
Späť na blog
1 od 3