Bosé topánky na turistiku?

Barfußschuhe zum Wandern?

Sú bosé topánky vhodné na turistiku? Naša zákaznícka podpora sa často kladie na túto otázku a odpoveď je veľmi jasná: áno!

Musia sa však pozorovať niektoré základné aspekty turistiky v topánkach naboso, ktoré tu podrobnejšie chodíme. S týmito informáciami by ste mali ľahko nájsť svoju perfektnú bosú topánku na ďalšiu turistiku.

Bosé topánky na turistiku: dôležité vedieť

Ak si chcete zvoliť správnu pár bosých topánok pre ďalšiu túru, mali by ste si vopred položiť nasledujúce otázky:

Ako dlho ste chodili na topánky naboso?

Je celkom normálne, že vaše nohy unavujú rýchlejšie, keď prejdete z normálnych topánok na topánky naboso. Používa sa výrazne viac svalov a ktoré spočiatku stojí viac energie a sily. Ak ešte nie ste zvyknutí chodiť na topánky naboso na dlhú dobu, mali by ste najprv naplánovať krátke zájazdy a pozorovať ďalšie body.

Ako dlho trvá túra?

Ako dlho bude trvať ďalšie turistické turné? Mierne topánky so strednou priľnavosťou sú dostatočné na krátku, dosť nenaznačnú prehliadku. Môžete si napríklad nasadiť naše tenisky naboso. V lete sú tiež dobré sandále qLear. Ak naplánujete viacdňovú turistickú prehliadku s ťažkým batohom, obuv naboso by mal zabezpečiť dostatočnú stabilitu a priľnavosť. Tu sú naše bosé turistické topánky alebo turistické topánky lepšou voľbou.

Barfuss-hiking topánky sqill

Sqill - pre ľahké túry - kliknite sem!

Ako je na tom turistický priestor?

Povaha turistického priestoru je ešte dôležitejšia ako dĺžka turistického turné. Bežíte na suchom, dobre -vyštudovanom teréne? Alebo sa musíte prispôsobiť širokej škále podmienok, ako je piesok, bahno, mokré korene, klzké skaly alebo dokonca sneh? V závislosti od úrovne obtiažnosti turistického priestoru máte na výber medzi našim svetlom každodenných bosých topánok, našimi robustnými turistickými topánkami a našimi stabilnými turistickými topánkami.

Aké je počasie počas túry?

Ďalšou veľmi dôležitou úvahou je počasie počas turistiky. Môže sa stať, že prší alebo dokonca sneži? Potom by ste sa mali spoliehať na naše bosé turistické topánky alebo turistické topánky, pretože vám dávajú väčší odpor a sklz. Najlepšie je zvoliť vodotesný model. Ak prejdete suchými oblasťami podobnými púšti, priedušnosť bosej topánky hrá väčšiu úlohu. V závislosti od terénu by naše sandále naboso mohli byť optimálnou voľbou.

ZAQQ Bosé topánky pre túry

Aby sme mohli dobre začať svoje ďalšie outdoorové dobrodružstvo dobre, dnes vám ukážeme malý výber našich vonkajších topánok naboso.

Bosé vonkajšie sandále

Vďaka dýchacej aktivite sandálu a ochranou uzavretej turistickej topánky je náš QLear ideálny pre túry pri vysokých teplotách. S našimi outdoorovými sandálmi sú vaše nohy vždy dobre vetrané na letných túrach.

Bosé vonkajšie sandále

 

QLear Outdoor Sandals - kliknite sem!

Teniska naboso pre ľahké túry

Turistický teniska

Piquant Velours Gray - kliknite sem!

Naše tenisky naboso môžu byť prepravené ako každodenné topánky aj pre ľahké túry. Vďaka tomu sú tieto topánky naboso ideálne na cestovanie s ľahkou batožinou, pretože kombinujú dve topánky v jednej.

Teniska naboso červená

Qaanaaq Bordeaux - kliknite sem!

 

 Qore-Low-Raft 

Qore Low - kliknite sem!

Bosé bežecké topánky

Či už behanie alebo beh na chodníky - Naše bežecké topánky Sú ľahké a ponúkajú vynikajúci výkon a robustné správanie v prevádzke. Mimochodom, naša ponožka SOQQ je tiež ideálna pre váš beh!

SOQQ-BLUE SOCK SOPE SOPE BAROFOOT SOPE

SOQQ SOCK SOPE - KLIKNITE TU!

Bosé turistické topánky

Naše bosé turistické topánky ponúkajú pohodlie a stabilitu v širokom spektre terénu. V porovnaní s našimi turistickými topánkami sú jednoduchšie a zabezpečujú dostatočnú flexibilitu členku v strmom teréne alebo s miernymi skokmi cez skaly.

Tu nájdete všetky bosé turistické topánky!

Hiqe bosé turistické topánky

 

Hiqe Bosé turistické topánky - kliknite sem!

Quest-slo-čierny vodotesný

Nízka úloha- kliknite tu!Seeq-outdoor bosé topánky

SeeQ - Kliknite sem!

 

Turistické topánky naboso

Naše turistické topánky vám ponúkajú podstatne väčšiu stabilitu a ochranu bez toho, aby ste sa museli obísť bez pohodlia. Kvôli vysokému strihu máte v oblasti členku väčšiu stabilitu a ste lepšie chránení pred uhryznutím hmyzu, škrabancami alebo škrtmi. Naše turistické topánky sú preto vhodné aj pre dlhé turistické zájazdy v náročnom teréne.

Tu nájdete všetky turistické topánky!

Hiqe-Brown Blue vodotesný

Hiqe Brown Blue nepremokavá- kliknite sem!

Expeq turistické topánky

Expeq turistické topánky - kliknite sem!

 

 

Nemecko je turistická krajina. S turistickou stopou okolo 300 000 km je určite dosť neznámych trás, ktoré môžete objaviť. Pri výbere správnej topánky ste dobre pripravení na každé dobrodružstvo.

S našimi Zaqqs bežíte v popredí všetkých outdoorových aktivít - sľúbili!

 

Bavte sa turistiku v našich bosých topánkach!

Váš ZAQQ-Preant

Späť na blog
1 od 3