Čas na jarné topánky - najkrajšie modely na jar

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

Teploty stúpajú, slnko môže pomaly vyzerať a dážď a búrka pomaly rozlúčiť. Jar je v štartových blokoch a ťažko môžeme počkať! Sme dobre pripravení na teplé teploty a máme celý rad topánok naboso, ktoré sú ideálne na jar. Bez ohľadu na to, či topánky, tenisky, kapucne alebo baleríny - v tomto príspevku vám poskytujeme inšpiráciu pre chôdzu naboso v najkrajších jarných modeloch.

Prečo na jar topánky naboso?

Looq-nude-looq-nude-39_600x600

Odpoveď je jednoduchá: máte pocit naboso bez toho, aby ste museli zavesiť zranenie na ulici, môžete si voľne pohybovať prsty na nohách, posilniť celé svaly nôh a prostredníctvom materiálov vysokej kvality, vaše topánky sú vždy priedušné a poskytujú dobré klímu na nohách! Ideálne na jar - rovnako ako v akejkoľvek inej sezóne.

Čižmy a členkové topánky

Najmä v marci a apríli, keď sa počasie ešte nerozhodlo o 100%, členkové topánky a voľné topánky stále patria do plášťa. Vodotesné, priedušné a od nappa alebo semišné naše topánky prichádzajú, niekedy zdobené nitmi alebo perforáciami a niekedy jednoducho. Objavte naše topánky pre Dámske a Pánske!

<< s kliknutím na pánske topánky >>

<< Kliknutím na ženské topánky >>

Equity-BroGog-Cognac-Brogo-Cognacw7jyhf1rpduve_600x20e10aemkoqe

QLANCE-BLAC-GOLD-QLANCE-BLACK-GOLD_600X600QWBQGQJZ8FNLE

Polovice a baleríny

Teplé teploty tiež znamenajú, že sukne, oblečenie a krátke nohavice môžu byť konečne vytiahnuté z skriniek. Najlepšie je prispôsobiť topánky, ktoré priamo ukazujú ľahkosť podobnú pružine. Topánky Najlepšia a jemná koža alebo vegánsky pinex by nemalo chýbať vo vašej skrinke na topánky. Tiež Balerín sa konečne znova používajú. Vďaka nášmu princípu nulového predaja, obrovskej slobode od špičky a neporovnateľne flexibilnej podrážky si sotva všimnete, že máte na sebe topánky! 

Linq Golf Brown Witerproof-Brown Waterproof_600x600csostrztrzwc2c

looq-nude-looq-nude_600x600jctpmoswcxcbh

Zákruta

Konečne opäť šport vonku! Ale nielen vo vašom fitness programe tenisky z Zaqq prerezali dobrú postavu. Jednoducho noste naše pohodlné topánky pre každú príležitosť a oblečenie! Od klasickej čiernej, bielej alebo šedej až po vzrušujúce jasné farby nájdete všetko v našom obchode. Zlomte slnko a modrú oblohu okolo stávky!

<< Kliknutím na ženské tenisky >>

<< Kliknutím na pánske tenisky >>

Qaro-Black Gray-Qaro-Black-Grey_600x600

Piquant-žltý pikantný-žltý_600x600nnayiseeanz7f

Zostaňte zdraví a skvele začnite na jar! Cítite sa, cítite sa zaqq!

Späť na blog
1 od 3