Chelsea topánky na bosé topánky od klasických po nezvyčajné

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Zahrieva sa, jarné slnko je možné vidieť čoraz častejšie a teplé bosé topánky sa dá pomaly vymieňať s prechodnými modelmi. Pre veľa ZAQQ To znamená, že to znamená konečne vykonať svoje topánky Chelsea znova.

Prečo sú naše ZAQQ Chelsea topánky tak populárne? Odpoveď je zbytočná, keď cítite naše topánky naboso na nohách. Pocit behu na oblakoch a stále úplne uzemnený - naše topánky Chelsea to umožňujú. Čižmy siahali k členku prišli do módy v 60. rokoch 20. storočia. Každý, kto dal niečo sám o sebe, musel mať topánky Chelsea. Skutočný humbuk sa začal s chrobákmi, ktorí vždy nosili svoje topánky Chelsea na pódiách sveta a vyzerali neuveriteľne príležitostne. Avšak topánky členkov s ich typickými elastickými bočnými panelmi boli omnoho dlhšie. Boli pôvodne navrhnuté ako kratšie jazdecké topánky a používali sa na tento účel. Originál má vždy odsek, aby sa v strmene nezasločil. Medzitým však existuje obrovský výber veľmi odlišných vzorov, od absolútne plochých až extrémne vysokých, od elegantných po ultramodéry.

Equity BroGue-Cognac-13

My tiež im ZAQQ Tím sú nadšené Chelsea Boots podporuje-ale výlučne v našej variante topánok naboso. Naše modely Equity, Sparqle, Qollins a Qey West sa vyznačujú maximálnym pohodlím a budú vás úplne inšpirovať ako my. Absolútna plochá podrážka s vysokou flexibilitou vám dáva zodpovedajúci pocit naboso a umožňuje prirodzené valcovanie nohy. Svetlá hmotnosť a predná plocha so širokým narezaním zaisťujú ďalšie pohodlie. Ale naša musí tiež vyzerať opticky ZAQQ Chelsea topánky sa neskrývajú za originálom. Od štýlovo elegantných po nápadne moderné máme veľký výber. A samozrejme každá bosá topánka bola ručne šitá v našej výrobe. Pozornosť k detailom je pre nás obzvlášť dôležitá a vy sa nebudete pozerať nielen na naše topánky naboso, ale tiež to budete cítiť, najmä pri behu. S ZAQQ Chelsea topánky prebiehajú pohodlne a módne počas mnohých mesiacov v roku. Malo by to byť ZAQQ Tím dokonca dáva niekomu, kto ich nosí po celý rok, nanešťastie nemáme dovolené pomenovať mená? Zavrhnutie a skvelý potlesk pre naše pohodlné ZAQQ Chelsea topánky naboso topánky!

 Chelsea Boat bosé topánky čierne dámy-3

Klasické, Black Chelsea Boots Bosé topánky pre ženy a mužov

Chelsea-Boat bosé topánky-čierne muži-3

Klasické a vždy vhodné: Naša kapitálová čierna je nadčasovo krásna. Môžete ho prinútiť elegantne nosiť ho ako muža, ale tiež sa hodí do džínsov. Dokonca aj ako dáma ste tiež veľmi flexibilní z hľadiska výberu oblečenia. Pokiaľ ide o farbu, táto bosá loď s čiernou farbou sa vždy hodí a nielenže vyzerá štýlovo, ale aj na sukni.

>> do vlastného kapitálu čierny <<

Chelsea topánky naboso topánky s broguingmi

Chelsea-Boat Boso topánky čierne dámy-1

Chceš to klasické, ale stále by to malo byť niečo veľmi zvláštne? Potom sú naše topánky Chelsea s broguingmi presne tie správne. Perforácie boli začlenené do kože do presnej manuálnej práce a spôsobujú, že tieto topánky naboso sa javia ako obzvlášť elegantné. Máme náš spravodlivý Broge v čiernom a v koňku, krásny, teplý hnedý tón.

Chelsea Boat bosé topánky-čierne muži-6

Chelsea loď bosá topánky Broguings-2

>> do spoločnosti Brogue Black <<

 >> do spoločnosti Brogue Cognac <<

 >> do spoločnosti Brogue Black <<

 

Chelsea Boat bosé topánky Broguings-1

Chelsea Boat bosé topánky Broguings-3

 

Chelsea topánky naboso topánky vyrobené z Veloursleder

Topánky na bosé topánky červenej schémy

V Malleval a jednoduché, ale obzvlášť zaujímavé s kožou Velor máte tu topánky Chelsea, ktoré vyhovujú každému neformálnemu oblečeniu a jednoducho vyzerajú dobre. Teraz si musíte vybrať medzi farbami koňna, terra a čierna!

 >> do vlastného kapitálu koňak <<  >> pre vlastný kapitál black <<  >> do vlastného kapitálu Terra <<

 

 

Náš Sparqle Shine Velor Black je topánka Chelsea, ktorá je obzvlášť ženská s pripojeným gemstickom a stále sa zmestí kvôli svojmu jednoduchému čiernemu dizajnu.

>> pre Sparqle Shine Velor's Black <<

 

Nezvyčajné topánky Chelsea Boso

Braunechelsea-Booten Women-2

Chelsea-Boots Ladies 3

Vaša loď Chelsea by mala určite vyniká z davu? Žiaden problém! Naše bosé topánky Modely Qey West a Qollins sú ultramoderné Chelseas. Okrem toho sme vytvorili náš klasický kapitál v vzrušujúcom červenom malinovom tóne - jednoducho magické, však?

>> do vlastného imania bobule <<

 

Qey West

Náš Qey West má dve špeciálne funkcie: nápadný vzor žirafy a jediný moderný tenisový jediný tenisk. Mimochodom, nájdete tiež Qey West ako čiernu čln Chelsea.

>> do Qey West <<

 

Qollins

Náš Qollin je bosá topánka s efektom WoW. Táto topánka Chelsa vyniká kvôli svojej svetlej modrej farbe kvôli špeciálnej štruktúre semišu a ultramodínovým teniskám podrážky. Mimochodom, naše Qollins budú čoskoro k dispozícii v Brown.

Dámy s modrým schémy

>> do Qollins <<

 

ZAQQ Bosé topánky dokážu robiť všetko, ako vidíte! Od klasického elegantného po ultramoderné cool máte veľký výber aj pod našimi topánkami Chelsea. Už ste našli svojho miláčika? Napíš nám do komentárov!

>> Všetky topánky pre ženy - kliknite sem! <<

>> Všetky topánky pre mužov - kliknite sem! <<

 

Späť na blog
1 od 3