Grunge Štýl: Ako rockovať topánky naboso

Grunge-Style: Wie Barfußschuhe rocken

Punk, Rocky, Alternatíva! Či už v hudobnej alebo módnej scéne, Grunge (Nemec: Dirt, Dirt) nás už desaťročia zastavuje. Ale čo presne vyzerá Grunge a ako ho môžete vytvoriť pomocou topánok naboso?

S našimi topánkami Zaqq naboso to nie je vôbec problém, pretože v našom sortimente nájdete aj skalnaté a príležitostné topánky, ktoré sa perfektne hodia. Nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi a „grunge“ s Zaqq, váš outfit pre príležitostný kultový vzhľad.

Odkiaľ pochádzajú GRUGS?

Grunge sa narodil v 60. rokoch 20. storočia. Rockové skupiny vytvorili tento nový mimoriadny hudobný žáner. Bolo to ošúchané, zdeformované, melancholické, iné.

Celosvetový prielom vytvoril hudobný štýl v 80. a 90. rokoch. Kapely ako Mudhoney, Nirvana a Pearl Jam sú považovaní za známych priekopníkov hnutia Grunge. Kvôli medzinárodnému pocitu, ktorý kapely vzbudili, sa jej štýl stále viac zameriaval. Nič nestálo v ceste komercializácii vzhľadu.

Legendárny spevák a gitarista Kurt Cobain - ktorý sa stal modlom celej generácie, bol obzvlášť v centre pozornosti verejnosti. História zlomeného povstalca, ktorá ukončila jeho život vo veku iba 27 rokov, bola zároveň tragická a fascinujúca. Jeho hlas sa dodnes dotýka a jeho vzhľad je nezabudnuteľný. Polovica, pruhované vlasy, biele, tlačené košeľa a široký sveter - Kurt Cobain priniesol tento pohľad na pódium a vyzeral neuveriteľne dobre!

Bosé topánky medzi punk rockom a kovom

Bosé topánky-srang-štýl-1

Je to 18. novembra 1993. Nirvana zaznamenáva svoj legendárny živý album „MTV Unplugged v New Yorku“. Pat Smar nenosí topánky, len ponožky. A Kurt jeho Cardigan, ktorý sa mal neskôr vydražiť za veľké množstvo peňazí.

Móda nie je len oblečenie alebo „niečo na sebe“. Je zrkadlom nášho sebaobrana, čo sme to, čo cítime. Je to vyjadrenie nášho vnútorného postoja, nášho presvedčenia, nášho stavu mysle. A niekedy sa tiež obliekame, pretože chceme vkĺznuť do úlohy iného. Tiež nenápadné a skromné ​​dnes, zajtra ako hviezda.

 Bosé topánky-grung štýl-2

Teraz môžeme začať špekulovať, prečo Pat nenosil topánky alebo Kurt opotrebovaný sveter. Bol to odpor voči hlavnému prúdu? Túžba po „inom“? Bol to duch povstania a nezávislosti? Túžba po slobode? Alebo to bola len únava, pokiaľ ide o samotný život? Možno to bola len myšlienka: „Dnes je mi jedno, čo som si dal, len nosím čokoľvek.“ Alebo: „Ach, dnes som nechal svoje topánky preč.“

Nech sú motívy akékoľvek, štýl času sa rozširuje na tu a teraz a je neoddeliteľnou súčasťou módnej scény. Dnes sa však grunge štýl vyskytuje v kockovom a každodennom variante. V podstate však zostáva verný pre seba: Punk Rock and Metal stanovili myšlienku slobody a štýl grunge mu dáva tvár.

S našou čiernou edíciou na topánkach naboso môžete dokonale predstavovať vzhľad povstalcov. Áno, skutočne ste čítali správne. Bosé topánky sú chladné a skalnaté, a tak sa veľmi dobre hodia do vášho skalného oblečenia. Ale s akým odevom sa odohráva predstavenie?

Bosé topánky zdokonaľujú grunge štýl

Bosé topánky-grunge-štýl-3

Základné šatníky pre štýl grunge? Zničené džínsy: Čím lepšie, tým lepšie. Je tiež Holey a/alebo roztrhaná? Perfektné. Okrem toho t -shirt s tlačou a kockovanou drevárskou košeľou alebo svetrom, ale najmenej dve čísla väčšie - Kurt Cobain to urobil! Waring košeľa a sveter pre vás nie sú dostatočne v pohode? Žiadny problém, kožená bunda, ideálne nadrozmerná a v štýle cyklistov sa hodí rovnako.

Dámy môžu potešiť roztrhané čierne pančucháče pre šmykové šaty (šaty A-line s oblátkovými nosičmi). Kombinujte šaty s tričkom pre modernú a hojdajúcu veľkosť. Hlavná vec je, že sa zdá byť úmyselná a autentická.

A čo chýba? Štýl sa stáva dokonalým iba so správnou čiernou topánkou. Tu prichádzajú naše topánky Zaqq naboso.

 Bosé topánky-grung-štýl-4

 

Prečo sú bosé topánky pre štýl grunge?

Pretože kombinuje zásadnú spoločnú spoločnosť: postoj k životu slobody. Naše topánky naboso sú navrhnuté takým spôsobom, že ponúkajú dostatok priestoru a môžete cítiť pod zemou nohami kvôli vysoko flexibilnej a super mäkkej podrážke. Nič pančuchy alebo lisy - čistá sloboda, ako by sme chceli pre naše životy.

Okrem toho sú naše topánky naboso extrémne ľahké. Takže by ste mohli zabudnúť nosiť niečo na nohách, ak by ste nevyzerali tak neuveriteľne dobre.

Vyrobili sme pre vás vybraný výber topánok Zaqq, ktorý zdokonaľuje váš vzhľad grunge. Či už ide o tenisky, stredne rezané topánky alebo topánky-bez nitov alebo praciek. Všetci ich máme!

Náš návrh: Vypočujte si „vône ako Teen Spirit“ od Nirvany a ponorte sa do sveta grunge. Takže sa dostanete do nálady na svoj hojdací štýl a výber správnej bosej topánky bude pre vás určite jednoduchší. Takže: Rock It!

Naša Zaqq Black Edition pre váš štýl Grungs:

Prejdite cez naše vopred vybrané topánky naboso. Môžu byť skombinované náhodne, skalnaté alebo jednoducho „výstredné“.

 Ako ste usporiadali svoj grunge štýl s topánkami Zaqq naboso? Neváhajte a pošlite nám fotografie vášho vzhľadu alebo nás označte na Instagrame. Tešíme sa.

 Cítite sa, cítite Zaqq.

 

Bosé topánky-grung-5-5
Späť na blog
1 od 3