Jarné pocity na každom kole a kroky so športovými topánkami naboso

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Čoskoro nastal čas a príroda sa znova prebudí. Prvé kvety klíčia a slnko získava pevnosť. Jar je hneď za rohom. Je čas šnupať si topánky a reprezentovať nohy v čerstvom vzduchu.

Boso topánky Zaqq sú vašim ideálnym spoločníkom. Cíťte obývaciu firmu pod svojimi chodidlami a zároveň sa cítite bezpečne a v dobrých rukách. Zatiaľ čo v oblasti kvitnúcej krajiny poháňate novú silu, vaše nohy sa tiež tešia voľne. Vďaka priedušnému materiálu môžete skutočne vydýchnuť vonku, rovnako ako vy.

Optika samozrejme nie je zanedbávaná. Od jasných a športových po jemné a elegantné - s nami nájdete perfektnú topánku naboso pre vás a vaše potreby. Správna vec pre aktívny začiatok novej sezóny.


Na ceste do Zaqq. Vaše nohy vám poďakujú.

RIQ-Purple-2

Prineste pohyb do svojho života - s novým výstrelom naboso

Viac športu je jedným z najbežnejších uznesení pre nový rok. Je čas uviesť projekt do praxe. To je obzvlášť úspešné s teniskami Zaqq. S ich šťastnými farbami žiaria okolo stávky s jarnými kvetmi. Preto je zaručené, že nebude ťažké prekonať vnútorného psa ošípaných. Vďaka ich nízkej váhe sa dostanete obzvlášť dobre.

Naše jogging topánky Qusqo a RIQ v tyrkysovej a ružovej farbe sú ideálne na boj proti zimnej slanine. Aj keď sa skutočne potíte, vaše nohy sú dobre vetrané cez materiál zo sieťoviny. Viac topánok Feather -Light nájdete v našej všestrannej zbierke bežeckých topánok pre ženy.

Ale samozrejme chceme tiež pomôcť pánom privítať jar so športovým programom. Jasne modrá qnit a jasne oranžová qynlee topánka sú skvelým motivátorom. Majú tiež povrch siete a pozývajú vás na najvyšší športový výkon.

Riq-žltý-3


Optimálne dodané - či už v daždi alebo slnečnom svite

Na jar sa hovorí: Vypadnite do prírody. Bohužiaľ, v tomto ročnom období nie je vždy iba úplné slnko. Často sme prekvapení dňami daždivého počasia alebo dokonca snehom. Aby ste nemuseli zostať doma vo vlhkých dňoch, máme v ponuke niekoľko nepremokavých topánok. Takže vaše nohy sú optimálne chránené na túrach a iných dobrodružstvách.


<< Nájdete tu všetky vodotesné Zaqqs pre ženy tu! >>

<< Nájdete tu všetky vodotesné Zaqqs pre mužov tu! >>

Vonkajšie topánky naboso-13

Model HIQE vás tiež podporuje svojím vysokým hriadeľom v horských oblastiach. Ale aj v každodennom živote je táto farebná topánka naboso absolútnym očami. So správnou starostlivosťou je váš spoľahlivý spoločník a poskytuje vám a vašim nohám čerstvý vzduch za každé počasie. Mimochodom, máme takú dlhoročnú obľúbenú pre mužov a ženy. V mnohých jedinečných farebných kombináciách a 3 rôznych výškach hriadeľa.

Vonkajšie topánky naboso 9aofxoqwyghizn

Na ceste k novým cestám. Modely Montblanq, Treq a Vaqation vám dodávajú veľa vďaka svojej podrážke. Presne správna vec pre aktívnych milovníkov prírody, ktorí sa nevyhýbajú počasím. Tento farebný výber skutočne prináša každú nohu bezpečnú a suchú do cieľa.

Iviq-biely

Elegantné a športové zároveň - All -Rounder pre každú situáciu

Po krátkej prechádzke do kancelárie alebo na obchodné stretnutie? S týmito klasikami žiadny problém. Tieto športové topánky sa prispôsobujú každej príležitosti svojím elegantným a módnym dizajnom. Nie sú príliš farebné, ale v žiadnom prípade nie sú nižší ako ich kolegovia.

Vďaka svojej bielej gumovej podrážke je náš SHOQQ úplne trendový. Hnedá teniska sa zmestí na každé cvičenie - oblečenie. Zároveň zaisťuje dynamický dotyk s elegantným oblečením. To isté platí pre našu bosú topánku IVIQ, ktorá v súčasnosti obohacuje ponuku tenisiek pre ženy.


Modrý Sloq je rovnaký tenisiek pre mužov. Je ľahký a flexibilný a stále robí mimoriadne vysoký dojem. Preto sa dá kombinovať aj s nohavicami a niekedy s džínsami.

Dobre vybavené pre každú príležitosť s vašou bosou topánkou Zaqq - jar - sme pripravení!

Cítite sa, cítite Zaqq.


<< Nájdete tu všetky topánky ZAQQ BAREFOOT pre ženy! >>

<< Nájdete tu všetky topánky ZAQQ BAREFOOT pre mužov! >>

Späť na blog
1 od 3