Najkrajšie a najpohodlnejšie topánky na letné šaty

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

Noste ľahké letné šaty pri horúcich teplotách, jednoducho sa cíti dobre. Ako žena máte veľký výber od dlhých po krátky, od jednoducho hry. Rovnako pohodlné a štýlové, ako môžu byť šaty, celý vzhľad je rýchlo zničený, ak nie je nosená správna obuv.

Našťastie dnešný štýl -žena s vedomím už nemusí stlačiť príliš tesné vysoké podpätky, aby vytvorila elegantný vzhľad. S našimi topánkami naboso už nemusíte robiť bez ničoho. Vyvažovací akt medzi pohodlím a štýlom je jednoduchý s našimi združenými letnými topánkami. Chyťte svoje vzdušné oblečenie a skombinujte ich s našimi elegantnými Zaqqs!

 

Naše topánky naboso vám dodávajú letný vzhľad

Bosé topánky v bielej farbe, v lesklej striebornej alebo zlatej, ako aj v nahých tónoch, sa dokonale hodia do šaty a urobia z celého svojho oblečenia oveľa viac leta. Tu predstavujeme niektoré z našich populárnych topánok naboso, ktoré môžete optimálne preniesť do letných šaty.

Bosý sandálový uličky

 

Strieborné alebo zlaté sandále naboso do šaty

Naše sandále v striebre a zlato prinášajú do vášho oblečenia jemný pôvab bez toho, aby príliš veľa chytili v očiach. Striebro a zlaté tóny sú ženské a stále dostatočne neutrálne, aby zodpovedali každému šatám.

CLIQ GOLD - Náš najobľúbenejší sandál

Zlatý sandálový barfoot

Náš CLIQ je neuveriteľne ženský kvôli svojim osobitným povinnostiam. V striebre a zlate vám dáva extra jicka na štýle! Noste ho na dlhé šaty alebo krátke tunikové šaty.

 

Qeep Gold

Naboso sandálové šaty

Sandál je veľmi elegantný kvôli zdobeným remienkom na prednej časti prednej časti na prednej časti. Zadné popruhy sú obzvlášť v poriadku, aby zdôraznili eleganciu. Qeeep je všetko, čo sa hodí k krátkym alebo dlhým letným šatám, ale môžete nosiť aj Čechiana.

 

Striebro Sliq

Pohodlné sandálne striebro

Sliq je náš športový sandál. Kvôli elastickému popruhu ich môžete nasadiť veľmi rýchlo a pohodlne. Napriek jeho športovej siluete to vyzerá veľmi žensky v striebornej farbe. Sliq je váš spoločník na šaty džínsov, príležitostnú mini sukňu alebo krátku kombinézu.

 

Balerína v jemných farbách na letné šaty

Letné topánky v nahých tónoch sú obzvlášť jemné, a preto vyzerajú zmyselne. Sú nenápadné a dokonalé spoločník, ak sa chcete sústrediť na svoje letné šaty.

 

Skrútiť cukrovinky

Utešiteľná balina-nude

Naše baleríny Twist sú obzvlášť populárne, pretože sú mega mäkké a flexibilné. Zvŕšiť sa, môžete ich ľahko uložiť do kabelky a mať so sebou vždy pohodlnú pár ženských letných topánok. Twist Candy v jemnej ružovej farbe a so strieborným drahokamom sa hodí každé letné šaty a dáva vám dievčenský vzhľad.

 

Pinq cukrík

Šaty eleganter-balleriny

Ani balerína, ani sandál - dokonalá zmes oboch! S cukrovinkami Pinq sa nemôžete pokaziť! Je to ušľachtilé, elegantné a napriek tomu očarujúce. Pinq dokonale zapadá do prípadu kancelárie kancelárie, ale aj s vzdušnými letnými letnými šatami.

 

Qiss nahý

extravagantná balerá bosá

Extravagantná balerína na leto - to je náš QISS! Jemná farba ukazuje plaché Qiss, ale jej vysoký hriadeľ a kožené popruhy mu dodávajú špeciálnu charizmu. S balerínu môžete skutočne umiestniť všetky extravagantné letné šaty.

 

Biele bosé tenisky na letné šaty

Mnoho hviezd to ukazuje - nemusí to byť vždy sandál alebo ženská balerína! Štýlová žena tiež rád nosí bielu tenisku s letnými šatami. Môžete nosiť hravé šaty s volámkami alebo dlhou, vzdušnou kombinézou a cez tenisky si v outfite priniesť zručnú prestávku. Vďaka tejto kombinácii sú sebavedomé ženy ukazujú, že elegancia a športový laissez-faire sú celkom spolu.

 

Qore Low Vegan White

Teniska veganer-Weisser

Horný materiál tejto veľkej letnej tenisky je vyrobený z elegantného korku. Svetlo, príjemné na nosenie a ideálne pre každé letné vzhľad! Qore je vaša biela vegánska teniska, ktorú je možné kombinovať pre akékoľvek letné šaty.

 

Qnit biela

Letné šaty Weisser

S našou populárnou pletenskou obuvou v bielej farbe prinášate do svojho oblečenia šport. Perfektne zapadá do džínsových šiat, rockabilly šaty alebo nadrozmerné tričko a dodáva vám mimoriadne príležitostný letný vzhľad.

 

Letné šaty s sexy členkovými topánkami

Členky topánky na letné šaty? Boho-Chic je už roky trendy a členkové topánky idú dokonale. Môžete kombinovať dlhé šaty aj krátke šaty v štýle boho pre naše polbosné topánky naboso.  

 

Gladiq koňak

Letné šaty členkovej lode

Gladiq v skutočnosti nie je členkom v konvenčnom zmysle, pretože topánka je otvorená. Všetci odvážni bojovníci s istotou nesú Gladiq nielen do bohémskeho štýlu, ale aj elegantným kokteilovým šatám.

 

Kapitálová biela

Weisser-Kork-Boat

Naša členková loď vyrobená z korku je neformálna, ale kvôli jeho svetlému sfarbeniu mimoriadne ušľachtilé a letnému. Hodí sa na všetky šaty boho a zdôrazňuje váš štýl v dokonalosti.

 

 

Leto môže prísť, pretože s našimi Zaqqs nosíte letné šaty so štýlom a pohodlím! Už sa nemusíte rozhodovať medzi sexy letnými šatami s nepríjemnými topánkami alebo neformálnym oblečením s pohodlnou obuvou. S našimi topánkami naboso na leto ste štýlový, ženský a úplne pohodlný.

Cítite sa, cítite sa zaqq!

Späť na blog
1 od 3