Náš teplý kŕmený ZAQQ Bosé topánky

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

V chladnejšej sezóne máte často studené nohy? Bosé topánky sa pre vás nezdajú byť dostatočne izolačné kvôli tenkej podrážke? Stále sa nechcete obísť bez pocitu naboso?

Nemusíte, pretože sme srdečne kŕmili ZAQQ Modely v obchode! S našimi topánkami naboso na zimu máte pohodlne teplé nohy aj pri teplotách pod bodom mrazu a sú rovnako pohodlné.

 

Teplá obuvná topánka pre ženy a mužov - náš predzvesť

Náš prequel je už roky jednou z najpopulárnejších topánok naboso v chladnejšej sezóne. Super jemná, útulná teplá lemovaná a samozrejme Megabe, táto bosá topánka zabalí prstom v žiadnom momente.

Gefuettertter-barefoot topánka nappa koža

Predbežná zimná nappa čierna

V Variant NAPPA Krásne svieti zvonku s leštenou hladkou kožou. V vegánsky variant Vyzerá zamatovo mäkko. Či už je vyrobená z kože alebo vegánsky - s predprísnením ste našli topánku naboso, ktorá nie je príliš vysoká a nie príliš nízka a vďaka kŕmeniu udržuje vaše nohy úžasne teplé.

Gefuettertter-barefoot Shoe Vegan

Predbežná zimná vegánska čierna

Táto topánka naboso je k dispozícii pre ženy aj pre mužov.

 

Teplé -lemované polovičné topánky na bosé topánky pre ženy a mužov

Náš Kvintický sú tak populárne, že ich teraz máme v mnohých verziách. Nižšie máme sedem modelov, ktoré sa srdečne kŕmia. Rozpoznávate ich skutočnosťou, že pridávajú pridanie zima v SchuhName.

Celkom jednoducho alebo zdobené broguingmi, vyrobenými z kože alebo vegánskych, čiernych alebo hnedých - s kvintom ste rozmaznaní na výber. Ale jednu vec, ktorú vám môžeme sľúbiť, všetky modely vám poskytujú neuveriteľné skvelé záchvaty a zaisťujú teplé nohy pri chladnejších teplotách.

Kvintická zimná čierna

Kvintická zimná čierna

Quintic Winter BroGue Cognac-48

Kvintický zimný brolog koňak

Kvintický zimný bicykel hnedý-2

Kvintické zimné velory hnedé

Quintic Winter Vegan Black-17

Quintic Winter Vegan Black

Kvintiká vodotesná čierna

 Kvintická zimná vodotesná čierna

 

>> Viac výberu zimných modelov nájdete tu! <<

 

Vysoké, teplé topánky na bosé bosé pre ženy

Už nemusíte robiť bez krásnych topánok, ktoré sú vybavené všetkými typickými vlastnosťami naboso, dokonca aj v chladných dňoch. Naše topánky sú úžasné ženské a super pohodlné!

Attraqt Winter Black-11

Attraqt Winter Black

Náš Attraqt je jednoduchý, ženský topánok, ktorý môžete preniesť cez park v kancelárii aj na rozsiahlych prechádzkach. S jahňacím sa kŕmil na hriadeli a podrážke, vaše nohy zostávajú útulné. Budete milovať Attraqt, pretože či už idete na sukňu, obchodné nohavice alebo modré džínsy, s touto topánkou vždy vyzeráte štýlovo.

Attraqt Winter Black-6

 

Hyggeliq

Náš Hyggeliq vyvoláva dojem, že je zvonku super teplý - a to je tiež! Lambskin, ktorý je viditeľný na hriadeli, vynikajúco a jednoducho vyzerá útulne. S kŕmením bavlny na podrážke a na berre sú vaše nohy ďalej k dispozícii. S touto topánkou naboso sa budete cítiť pohodlne s prechádzkami cez snehový park - pohodlné a pekné a teplé!

Hyggeliqotdtl1pfuyed7Hyggeliq2dvbuzvjcspjj5

 Do hyggeliq

 

Ako vidíte, nemusíte robiť kompromisy s našimi Zaqqs. Bez pocitu naboso nemusíte obísť, na teplých nôh a štýlových dizajnoch ani v zime.

Teraz musíte len zvoliť model!

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

 

Späť na blog
1 od 3