S topánkami naboso cez sneh

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

S topánkami naboso cez sneh? Samozrejme, ste dobre vybavení našimi zimnými modelmi. V obchode sme kŕmili modely, ktoré udržujú vaše nohy v teple vo veľmi chladných dňoch a stále majú všetky vlastnosti naboso, ktoré tvoria naše Zaqqs: dostatok priestoru, najmä v oblasti prednej časti, plochá a úplne flexibilná podrážka a obzvlášť ľahká hmotnosť.

V našom obchode máte zaručené, že nájdete topánku naboso, ktorá je pre vás vyrobená. Pozrieť sa!

>> Všetky topánky pre ženy pre ženy - kliknite sem! <<

>> Všetky topánky naboso pre mužov - kliknite sem! <<

Quintic Winter Vegan Black-9

 >> k Quintic Winter Vegan Black <<

 

Turis cez sneh celé hodiny s bosou topánkami

Ak sa zaujímate o to, že sa na miestach s snehom po celé hodiny, ktoré už môžu byť rozmrazené na miestach, mali by ste si určite zvoliť model, ktorý je vodotesný a čo najvyšší, aby sneh nemohol preniknúť zdola alebo zdvoje.

Náš kvintický zimný velors hnedý vodný potraf spĺňa vyššie uvedené kritériá a je tiež kŕmené teplým jahňacím. Mimochodom, kvintické modely patrili medzi naše najobľúbenejšie topánky na bosú v chladnejšej sezóne a v tejto snehovej sezóne tiež získali množstvo nových fanúšikov.

Quintic Winter Velor-Brown-Waterproof-7RKSFF51OFPXXZKvintický zimný velor-hneda voda-voda-578lrq22prdfiry

 >> k Quintic Winter Vellors Brown <<

 

Quintic je v zime All -Rounder, pretože sa zúčastňuje na vašich outdoorových aktivitách, ale tiež vyzerá obzvlášť štýlovo o elegantnom oblečení. S teplým kŕmením, vysokým rezom a typickými vlastnosťami obuvi naboso, snehová prechádzka nemôže byť dosť dlhá.

Mimochodom, môžete vyrobiť naše kvintiká, ktoré nie sú označené nepremokavým, prostredníctvom správneho impregnácie snehového festivalu. Viac informácií o starostlivosti nájdete v našom časopise - kliknite sem!

 

Quintic-Winter-brolog-Cognac-51N1urrdbcSA31o

 >> k Quintic Winter Brogue Cognac << 

 

Quintic Winter Black-35Quintic Winter Black-49

  >> k Quintic Winter Black << 

 

Quintic Winter Broge-Black 7Q7ZQI4XEO5JKM

 Quintic Winter BroGue-Black-45i1Waw1u6Knwb5

  >> k Quintic Winter Black << 

 

Kvôli snehovej zóne pre chodcov s topánkami naboso

 

Prequel je topánka, ktorá sa rozširuje na členok, a tak vám ponúka optimálnu ochranu pred prenikaním snehu. Vďaka jemnému a pokojnému dizajnu táto topánka naboso vždy zapadá - elegantná k obchodnému oblečeniu a nehode na voľný čas.

 V chladných dňoch budete srdečne kŕmené. Teraz musíte len vybrať medzi Neaplederom alebo Veganom!

Prequel Winter Vegan Black-34

 >> Pre predbežnú zimnú vegánsku čiernu <<

Prequel-Winter-Nappa-Black-Black-16p4v6g3jirdrcPredbežná zima-nappa-čierna-40xubpkbyadihwg

  >> Pre predbežné zimné nappa čierne <<

 

Naše všetky -roundery, ktoré sú vhodné pre sneh, ale aj na turistiku v prechodnom období

Páči sa vám to minimalistické a uprednostňujete najmenší možný výber topánok, ktoré vlastníte? Potom je pre vás ideálna topánka bez kŕmenia. V obchode máme niekoľko modelov, ktoré sú nepremokavé a ktoré môžete nosiť aj na jar a jeseň. V zime ich nosíte teplými ponožkami.

Hiqe-mid-čierna nepremokavá 1Hiqe-mid-6Hiqe-Mid-Sky nepremokavý-1

>> do Hiqe Mid <<

 

>> Všetky vodotesné topánky pre ženy - kliknite sem! <<

>> Všetky nepremokavé topánky pre mužov - kliknite sem! <<

Mali sme najlepšie skúsenosti v tíme s ponožkami Merino Wool. Necháte svoje nohy úžasne v teple a stále sú dosť tenké. S polovičnou vysokou, nepremokavou topánkou naboso sa bavíte takmer po celý rok. Okrem toho si môžete kúpiť niekoľko praktických sandálov naboso na leto a možno aj na bosej teniske na obdobie prechodu.

Hiqe s stredným a vysokým rezom sa vyrába na zimu. Táto typická turistická loď sa dá správne prenášať aj v každodennom živote. S teplými ponožkami budete mať pred sebou každý boj s snehovou guľou. S našim nepremokavým hiqe je v snehu dvakrát toľko zábavy.

Hiqe-high-3Hiqe-high-3Hiqe Brown Blue Waterproof-11FIFX494VZ912NHiqe-vegan-sierra-waterproof-10RUWFYBJRDWT0

>> do hiqe vysoko rezané <<

 

 

Teplý ženský kanec na snehovú prechádzku

Attraqt to hovorí so svojím menom! Táto zimná diamantová topánka je obzvlášť atraktívna a udržuje vaše nohy obzvlášť v teple s kŕmením kožušiny. Pre teplé pletacie šaty s termolggingmi, s prepichnutými chudými džínsami alebo dokonca príležitostnými v obzvlášť chladných dňoch s lyžiarskymi nohavicami nad ním - Attraqt Winter Black vás úplne inšpiruje svojím pohodlím.

 Attraqt Winter Black 3Attraqt Winter Black 8

>> pre Attraqt Winter Black <<

 

Ešte nemáte snehovú obuv naboso? Potom bude teraz veľmi čas! V závislosti od regiónu je stále veľa snehu. Ak si objednáte teraz, čoskoro si môžete spustiť svoj nový Zaqq po blesku -rýchlosť času na prepravu.

 

Cítite sa, cítite Zaqq.

 

Späť na blog
1 od 3