Štýlové v chladnom období s bosými topánkami

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Máte tiež predsudky, že pohodlná obuv a elegancia sa nezhodujú? Dokazujeme opak s našimi ZAQQ Bosé topánky!

Tu vám poskytneme niekoľko návrhov, ako vytvoriť štýlový outfit s našimi pohodlnými topánkami naboso. Nemohlo to byť elegantnejšie a pohodlnejšie.

 

Elegantné bosé topánky pre ženy

Ploché topánky naboso na sukni? Že to neurobí? Áno, a dokonca to vyzerá rozkošne!

Už nemusíte vtlačiť do svojich tesných a príliš vysokých podpätkov, aby ste vyzerali dobre, ale aby ste po krátkom nosidlách mali bolestivé nohy. S našim ZAQQ Máte bosé topánky veľký výber ženských topánok, ktoré lichotia vašu postavu a dokonale zaokrúhľujte svoje oblečenie. Ženský vzhľad a stále na absolútne pohodlných chodidlách - ZAQQ umožni to.

>> Všetky zimné topánky pre ženy pre ženy - kliknite sem! <<

 

Štýlové topánky naboso pre mužov

Ktoré bosé topánky idú najlepšie s nohavicami? Klasické obchodné polčasy ponúkajú malú ochranu pri chladnejších teplotách a snehu a snehu. Ale ktoré vyššie topánky sa dajú nosiť na oblek?

Pripravili sme niekoľko návrhov na topánky pre mužov naboso, ktoré môžete v chladnom zimnom dni nosiť štýlovo. Tieto modely sú nadčasové návrhy, ktoré sa nikdy nedostanú z módy. Takže stojí za to kúpiť si aspoň niekoľko pohodlných topánok naboso pre chladnejšie teploty, pretože z toho budete mať úžitok mnoho rokov.

>> Všetky zimné topánky naboso pre mužov - kliknite sem! <<

 

Či už je to muž alebo žena, nájdete inšpiráciu pre módny a elegantný štýl. Tu ideme!

 

Attraqt nappa čierny

Jednoduché, elegantné a Megabe:

Náš Attraqt je topánka, ktorú musíte mať v zime. Či už je kŕmený alebo znepokojený, táto topánka prináša do vášho vzhľadu zmyselnosť.

S čiernou postavou natiahnuté nohavice a svetre s medom máte pohodlný a elegantný outfit, ktorý sa hodí pri každej príležitosti.

Bosé topánky Ladies-1

Newquay Brown

Pohanky na káble sú opäť úplne populárne! Naša teplá čipka -up čln Newquay dokonale zapadá do šnúrkových nohavíc s hrdzou v kombinácii s bielym košeľou. S elegantným kabátom, ste dobre oblečení na rozsiahlu prechádzku cez mesto a vyzerajú úplne štýlovo.

Teplé topánky-topánky-1-1 

Kapitálová bobuľa

Náš chelsea topánka v jeho malinovom tóne prichádza do seba v kombinácii s zakrytými farbami.

S krémovým svetrom pre čiernu mini sukňu, ktorú pozeráte v našom vlastnom bobule, aby ste uhryzli - oblečenie, na ktoré je určite ohromený!

Červené schémy-boots-1Red-Schelse-Boots-3 

Chodník

Sú svetre na koryto? Robíš si zo mňa srandu? Myslíš to vážne, keď to hovoríš! Športové čerstvé a napriek tomu štýlové kombinujete žltý korytnačku s modrými džínsami. Primerane môžete nosiť našu Roqq Trail Black alebo Brown, ktorý vás tiež sprevádza na každú túru.

 ROQQ-TRAIL BLACK_KRS7964-7

Kapitálový koňak

Hnedý tón nášho vlastného imania Brogue Cognac sa dokonale odráža v hnedej koženej námrazi. Obzvlášť sexy s krátkou mini sukňou, ale môžete nosiť aj čierne chudé džínsy a vyzerať úplne štýlovo.

Hnedá bosá loď-1Hnedá bosá loď-2 

ARQ BLACK

Elegantný medový sveter v kombinácii s nohavicami s modrým oblekom - môžete s ním ísť do kancelárie, ale na Vianoce ste tiež oblečení v štýle. S našim čiernym ARQ sa outfit stáva perfektným - George Boot, ktorý nemohol byť pohodlnejší.

Bosé topánky-modré nohavice 1Bosé topánky-modré nohavice 

Kvintický zimný brolog koňak

Naše kvintiky Fed sú ideálne na prechádzku zimnou krajinou. Kombinujte hnedú čipkovanú loď s čiernymi nohavicami, aby bola zafarbená a zodpovedajúca šálu XXL. Čierny kabát nad ňou a vy ste vrelé zabalené a veľmi pohodlne na ceste s Quintic.

Quintic Winter BroGue Cognac-49 

Akciový čierny

Chcete celý program? Potom skombinujte čierny oblek do bielej košele a noste naše čierne topánky Chelsea. S týmto oblečením kombinujete štýlovú eleganciu so športovou ľahkosťou.

Hnedá bosá loď-3 

Kvintická zima tmavo hnedá

Športové a jednoduché a absolútne zvodné. Naša kvintická zima v tmavo hnedej je skutočne dobrá postava s chudými modroprientmi a ľahkým sveterom s vhodným kabátom. S týmto outfitom sa vydávate samostatne!

Quintic Winter Brogue-Dark-Brown2-26 

Ako vidíte, môžete vytvoriť štýlový vzhľad s niekoľkými vybranými časťami. Naše Zaqqs nielen zdokonaľujú váš outfit, ale tiež vám poskytujú najvyššie pohodlie.

>> Všetky zimné topánky pre ženy pre ženy - kliknite sem! <<

>> Všetky zimné topánky naboso pre mužov - kliknite sem! <<

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

 

Späť na blog
1 od 3