Trend topánky jeseň 2020 - s ZAQQ Bosé topánky vždy aktuálne

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

S našimi topánkami naboso sme vždy informovaní. Aby sme nikdy nezmeškali spojenie, rozhliadli sme sa po svetových móloch. Obzvlášť nás teší, že na mnohých módnych prehliadkach je možné vidieť ploché topánky.

Dnes vám uvádzame niekoľko trendov tejto jesennej sezóny, ktoré môžete dokonale implementovať s našimi topánkami naboso. Pohodlné topánky môžu vyzerať štýlovo. S našim ZAQQ Vyrábate bosé topánky v každej ceste k svojmu móde. Opona pre trendové topánky na jeseň 2020.

 

Jesenný trend pre ženy: Flat Mary-Janes

Topánky Mary-Janes je možné vidieť všade na móloch na jeseň. Tieto sponné topánky, ktoré sú vpredu zaoblené a majú plochý podrážka, dávajú každému oblečeniu dievčenské kúzlo.

Plochá Mary-Janes existuje už od 20. rokov 20. storočia. V šesťdesiatych rokoch sa však stali tak populárnymi vetvičkami najvyššieho modelu, že ju každá žena chcela. Odvtedy nikdy nevyšli z módy a často sú kombinované do štýlu Lolity. Tento rok najväčší módni návrhári ukázali svoje nové výtvory s plochou Mary-Jane Shoes.

S našimi banqetmi máme v obchode Mary-Janes ako pohodlné bosé topánky. Cheeky v kombinácii so sieťovými kolennými zásobami do mini sukne alebo s jemnými pančuchami na ženský vzhľad, ste presne ten trend. Samozrejme tiež vyhovujú všetkým oblečeniam na nohavice.

Topánky čiernej mary-jane

Tieto pohodlné topánky naboso nájdete v čiernej, hnedej a nahej. Akú farbu používate v tejto sezóne?

>> Modelovať Banqet - vaša nová Mary Jane Schuels - kliknite sem! << 

 

Klasické, biele tenisky pre mužov

Musíte pre každého človeka s vedomím módy. Biele tenisky okoreňujú každý outfit. Zmestia nohavice na obleky a do vášho vzhľadu prinesú do vášho vzhľadu sebavedomú, čerstvú poznámku v štýle. Ale aj v džínsoch ste jednoducho neodolateľní s bielymi teniskami.

Máme štýlové tenisky na bosé bosé, ktoré sú zaručené, že splnia vaše vysoké požiadavky. Popadnite svojho miláčika rýchlo skôr, ako to urobí niekto iný.

Jesenná teniska Trend-White

>> Náš veľký výber tenisiek naboso, vrátane mnohých bielych modelov, nájdete tu! <<

 

Vysoké jazdecké topánky pre ženy - vždy trendy

High Riding topánky sa pravdepodobne nikdy nedostanú z módy. Aj tento rok najlepší dizajnéri prezentujú svoju módu v kombinácii s jednoduchými, vysokými topánkami.

Jazdecké topánky Barfoot topánky

S našim bosým modelom topánok Qatch vyrábate všetky cesty na mólo. Máme to v ponuke s Gemstickom a v hladkom a semišovom. Okamžite vyhľadajte svoju novú jazdeckú topánku.

>> Model qatch - vaše nové jazdecké topánky - kliknite sem! << 

 

Bojové topánky - topánky naboso pre ženy a mužov

Bojové topánky veľmi pripomínajú hrubé šnúrky vojakov. Zvyčajne má hustú podrážku. S našimi kvintikami máte štýlovú alternatívu topánok naboso k robustným bojovým topánkam.

Tieto čipkové topánky môžu nosiť ženy a muži. Ako módna dáma si s týmito robustnými topánkami zručte prestávku v štýle, keď ich skombinujete pre ženský, hravý outfit. Ale tiež sa dokonale hodia s grunge vzhľadom s roztrhanými džínsami a karo košeľou.

Combat-Boots-Herbst-2020

Ako človek ich môžete flexibilne kombinovať. Hľadáte elegantný obchodný outfit, ale aj použité džínsy jednoducho Megatrendy.

Bojové topánky naboso

V mnohých verziách nájdete náš model Bosej na topánky: vyrobené z rôznych materiálov, s útulnou vnútornou podšívkou, bez odboru a v rôznych farbách. Ktorý z nich sa vám najviac páči?

Ak chcete Quintic - vaše bosé šnúrky - kliknite sem!

 

Chunky tenisky pre ženy a mužov - pozoruhodné topánky naboso

Škaredé tenisky budú v tejto sezóne nahradené robustnými teniskami. To znamená obzvlášť nápadné modely. Jasné farby a pozoruhodné dekorácie vytvárajú robustné tenisky. Ako dáma môžete použiť modely zlata a striebra. Tento trend dokonale implementuje aj naše topánky naboso v jasných farbách. S týmito nápadnými topánkami naboso môžete ukázať ako dáma aj ako gentleman, že móda je pre vás dôležitá.

Robustné tenisky bosé topánky

Ktorý robustný bosý tenisiek používate?

>> Všetky tenisky pre ženy - kliknite sem! <<

>> Všetky tenisky pre mužov - kliknite sem! << 

 

Klasické topánky a mokasíry pre mužov - elegantné topánky naboso

Každý musí mať klasickú pánsku topánku, pretože elegantné derby, Oxfords, George Boots alebo Monkstraps sa nikdy nedostanú z módy. S týmito topánkami máte vždy pravdu. Pre nohavice alebo príležitostné džínsy, jednoducho vyzeráte skvele s našimi elegantnými topánkami naboso.

Elegantné topánky

Zastavíme sa na náš model Briq, Model Peaq alebo Smart Monq. S našimi elegantnými Zaqqs ste úplne štýlový a pohodlný.

>> Všetky elegantné topánky naboso pre mužov - kliknite sem! << 

 

S ZAQQ Bosé topánky plné v jesennom trende

Nie je skvelé, že sme veľmi trendy s našimi topánkami naboso? Či už na móle alebo na chodníku, nemusíte sa skrývať s našimi Zaqqs. A aké dobré to nikto nevie ZAQQ Volá sa pohodlná bosá topánka.

Naše Zaqqs kombinujú pohodlie a elegantný dizajn k dokonalosti. Môžete sa tiež zúčastniť súčasných módnych trendov s pohodlnou bosou topánkami. Môže prísť jeseň a zimná sezóna, pretože s ZAQQ Máte správneho spoločníka pre každý outfit.

Späť na blog
1 od 3