Trendy 2023: Módne a pohodlné barefoot topánky

Trends 2023: Modische & bequeme Barfußschuhe

Máme najhorúcejšie trendy topánok na rok 2023 ZAQQ Obchod.

Módne & pohodlné

Od športových bielych tenisiek až po elegantné slingbacky alebo derby topánky – u nás nájdete svoju pohodlnú barefoot topánku so štýlom!

Kľud, cíť ZAQQ.

 

Trendová obuv 2023 Mary Janes 

 

BANQET, TWIST: Balerínky od dievčenských po hravé

Balerínky v dievčenskom prevedení sú tento rok veľmi trendy. A čo sedí lepšie ako topánky Mary Jane? Typický je dievčenský tvar a popruh na zapínanie. Naša barefoot topánka BANQET je ideálna pre tento vzhľad.

Ale všetky hravé balerínky budú v trende aj v roku 2023. V predajni nájdete veľký výber dizajnov s hravými prvkami ako sú ozdobné mašle, drahokamy či remienky.

>> BANKETA <<

>> TWIST <<

 

Bosé topánky Derby  

BRIQ: Klasické šnurovačky Derby

Klasické šnurovačky v prevedení Derby by nemali chýbať ani v roku 2023.

Derby topánky sú nadčasové a dajú sa skvele nosiť k elegantnému obleku, no štýlový nádych dodajú aj každému ležérnejšiemu outfitu.

Náš BRIQ nájdete v rôznych prevedeniach a farbách v predajni. Pozrite sa sami a nájdite tú správnu derby barefoot obuv pre vás.

>> BRIQ <<

 

Papuče business barefoot topánky 

MONQ, QEA: Návleky

Biznis papuče a mokasíny ako nadčasová klasika sú aj v sezóne 2023 nevyhnutnosťou pre každého štýlovo orientovaného muža.

Naše MONQ a QEA sú neuveriteľne všestranné a perfektne sa hodia k rôznym outfitom – od ležérnych džínsov až po formálne obleky.

A najlepšie na tom je, že nielen skvelo vyzerajú, ale sú aj neskutočne pohodlné. Sú ideálne na dlhé dni v kancelárii alebo na každodenné nosenie vo voľnom čase.

>> MONQ <<

>> QEA <<

 

Slingback barefoot topánky pre ženy 

PINQ: Slingbacks

Slingbacks sú populárne už od 50. rokov minulého storočia a v roku 2023 by nemali chýbať. Vďaka svojmu očarujúcemu retro šarmu sú naše PINQ perfektné barefoot topánky na teplejšie dni.

Štýlové do kancelárie, elegantné na svadbu alebo ženské k letným šatám – s PINQ nič nepokazíte.

Naše slingbacky nájdete v čiernej, bielej a nahej farbe.

>> PINQ <<

 

Biele tenisky barefoot topánky 

QQQ, SLOQ, PIQUANT, QORE, TIQQ: Biele tenisky

S bielymi teniskami na nohách vyzerá celý váš outfit oveľa ľahšie. A nemôžu chýbať ani na jar a v lete 2023!

Či už perforovaná koža, celobiela alebo s kontrastnými farebnými akcentmi, v obchode nájdete tú svoju bielu ZAQQktorý vám dáva ľahkosť a radosť z každého kroku.

>> BIELE TENISKY PRE ŽENY <<

>> BIELE TENISKY PRE MUŽOV <<  

 

Chelsea boots barefoot topánky 

EQUITY: Chelsea čižmy na každú príležitosť

Vďaka svojmu nezameniteľnému štýlu a minimalistickému dizajnu sú Chelsea čižmy dokonalým spoločníkom na každú príležitosť.

Či už ich skombinujete s džínsami alebo oblekom, vždy sa hodia! Tak na čo čakáš? Získajte svoju štýlovú EQUITY už teraz a dodajte svojmu outfitu nádych chladu!

>> VLASTNÝ MAJET <<


Späť na blog
1 od 3