Dobrý luqq s vašim Zaqq

Good LUQQ with your ZAQQ

Jar sa transformuje svojimi silnými farbami kvetov, pučiacimi púčikmi stromov a intenzívnou zelenou rastlinami pre sezónu. Aprílové počasie má tiež slovo so slovom na niektoré dni, najmä v Bergisches Landschaft, a sezóna pre Ballarinas, Mocha Kasins a Sandals je tiež už dlho.
Zaqq-luqq-1
To znamená, že vypuklo prechodné obdobie a okamih pre nášho Lucky Luqq All -Rounder. Je čas zabaliť silné zimné topánky a začať budúcu sezónu čerstvou a nadčasovo módne bosé topánky.

Moderný dizajn a farebné tóny topánky Luqq odrážajú fantastický čas kvitnúcej krajiny. Vytvárajú sa silné základné farby červené a modré mix s doplnkovými farbami a novými modernými a extravagantnými farebnými kombináciami. V súvislosti s farebnými, najlepšími jemne opálenými napta a semišom vyzerá topánka obzvlášť farebne na každej strane a brilantné lakové prvky zaisťujú, že niečo určité.

Zaqq-luqq-2

LUQQ bude vaša dokonalá topánka na prechod na prechodné obdobie. Vaše nohy vám poďakujú na každom kroku. Extra jemná a tenká gumová podrážka ponúka vašim nohám potrebné pohodlie a zapôsobí na plochý dizajn a odolnú kvalitu. Pri behu kĺzajte s nulovým predajom topánok LUQQ nad povrchom a vaša noha sa môže vyvinúť. Vaša chrbtica je uľavená a kĺby sú ušetrené, čo podporuje vaše prirodzené držanie tela. Podrážka sa prechádza rukou a dvakrát je šitá a šije do hriadeľa lepidlom bez rozpúšťadla.

Tlážnička vám dáva stabilitu a je to veľmi úzka a ľahká bosá topánka s bočným zipsom, hladké kožené prvky, tiež na podrážke. Vaše nohy majú obrovskú slobodu pohybu s opticky skrytým prstom na nohách a už nebude chcieť tieto topánky vyzliecť. S priedušnou tenkou bavlnenou tkaninou vnútornej podrážky môžete zostať v lesklej forme aj pri spotených teplotách. Šnurovanie vám pomôže prispôsobiť topánky LUQQ vašim potrebám. Kvôli zipsu sa môžete ľahko obliecť a zložiť si topánky a rýchlo sa pohybovať cez asfalt.

Zaqq-luqq-3


Shoe Luqq dokáže urobiť všetko - je to perfektný spoločník na návštevu reštaurácie v kombinácii s džínsami alebo Pliserock. Je vhodný na pešiu turistiku a lezenie v horách alebo na útulnú jarnú prechádzku a prechádzku mestom. V minulej sezóne sa môžete tiež spoliehať na svoje oblečenie s jarnými farbami a s týmito pruhmi skombinovať Luqq. V každom prípade necháte lesklý dojem všade s vašou novou hladkou koženou topánkou LAQQ. Urobte si čas na krásne veci v živote, choďte znova na prechádzku, sadnite si na svoje obľúbené miesto na pár minút alebo zostaňte s vynikajúcou zmrzlinou v centre mesta, stretnite sa s priateľmi a užite si čas so svojou rodinou - vaše LUQQ Show Ty cesta.

Prajeme vám dobrý lucqq s vašim Zaqq ...

Späť na blog
1 od 3