Zaqq Boso topánky v trendových farbách 2022

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

ZAQQ BAREFOOT SOPE SOPE NIE JE NEZÁVISLÁ NA KVALITNÁ A TRUCHOVÁ VÝROBA, ale aj pre maximálne pohodlie. Kvôli strihu, ktorý je založený na prírodnej anatómii chodidla, absolútne plochej a flexibilnej podrážky a nízkej hmotnosti, ktorú prevádzkujete takmer ako naboso v Zaqq.

Ale nielen to, s bosou topánkou z našej zbierky ste zdraví a pohodlní a tiež trendy! A čo je lepšie ako používanie trendových farieb London Fashion Week?

Farby na jar/ leto 2022 by mali odrážať spojenie so Zemou a túžbu po bezpečnosti a teple. Ukazujú však aj krásne kontrasty, ktoré nájdeme v prírode na jar a v lete.

Zaqq-barefoot topánky-2

Jemné pastelové tóny pripomínajú kvetinovú lúku

Pastelové farby pripomínajú v lete jemnú kvetinovú lúku, ktorá vás magicky priťahuje. Nájdete jemnú ružovú, pastelovú fialovú alebo ľahkú mätovú zeleň nielen v Londýnskom módnom týždni, ale aj v obchode Zaqq.

Ak máte radi baleríny, musíte Suqar Olive, Suqar Lightpink, Pinq cukrík, Qerp cukrík ako aj Qlaire zelený poznať. Tenisky sa tiež hodia Sqill Mint, Sqill Rose, Qomfy Wide Rosa a RIQ Purple Do pastelového trendu.

Živé farby s výrazom

Na rozdiel od pastelových farieb, živé, jasné farby boli vybrané aj pre London Fashion Week 2022, ktoré ukazujú, koľko sily je v prírode. To zahŕňa intenzívnu ružovú a jasne žltú zelenú farbu. Rôzne silné hnedé a oranžové tóny možno nájsť ako zemité farby. Voda by samozrejme nemala chýbať, čo je vždy ľahké hľadať svoju cestu v prírode. Tento rok je symbolizovaný obzvlášť intenzívnym modrým a jasným tyrkysovým tónom.
Zaqq-barefoot topánky 4

Tieto trendy sa dajú ľahko implementovať aj s topánkami Zaqq naboso
Boli by sme s Taqq Brown alebo Iviq Sierra? Tieto modely Zem a symbolizujú pokojnú, uvoľnenú a útulnú stránku vašej osobnosti.

So silnými farbami vody, ktoré vám poskytujú hravú ľahkosť, sa stáva vzrušujúcejším. Nezabudnite sa pozrieť IVIQ tyrkysoise, iviq modrá, Fliq modrá, Qnit kobyla na.

Zaqq-barefoot topánky 5

 

Klasické farby, ktoré sú nadčasové

Pretože farby trendov závisia od sezóny, Módny týždeň tiež vybrali klasiky, ktoré sú úplne nadčasové. S bielymi, béžovými a rôznymi odtieňmi šedej vám bude tiež dobre odporúčané v nadchádzajúcich sezónach a stále sú trendy.

Naše celé biele tenisky Biely a Taqq biely Je vám zaručené, že budete mať najväčšie potešenie po mnoho rokov. V obchode nájdete aj veľa šedých a béžových modelov.

Zaqq-barefoot topánky 6

<< Nájdete tu všetky topánky ZAQQ BAREFOOT pre ženy! >>

<< Nájdete tu všetky topánky ZAQQ BAREFOOT pre mužov! >>


Kombinácia protikladov, nezhody a kontrastu v prírode je obzvlášť populárna na jar/ leto 2022 a možno ju nájsť všade v módnom svete. A po dlhej zime sa nejaká farba a kontrast nemôže ublížiť, však?

Teraz sa vás pýtajú. Radšej dosiahnete svetlo, jemné, lichotivé pastelové tóny alebo sú to výkonné farby trendov presne vaša vec? Ani jeden z nich? Máte radšej to klasické a nadčasové?

Čokoľvek uprednostňujete, v našej kolekcii Zaqq nájdete svoju pohodlnú topánku naboso, ktorá vyhovuje vášmu štýlu.

Zaqq-barefoot topánky 3


Okrem rôznych vzorov a farieb máme aj širokú škálu rôznych materiálov v obchode. Ako výber sú k dispozícii bavlna, vegánska sieťovina alebo mikrovláknové tkanivo, ako aj kožená a merino vlna.

Najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je hľadať vašu novú topánku naboso, ktorá sa nevyrábala iba udržateľne, ale tiež vás pokazila maximálnym pohodlím. S topánkami naboso Zaqq ste postrekujete energiou a pozitívnou charizmou, pretože pohodlie spárované s módnym dizajnom vás jednoducho dostane do dobrej nálady.

Cítite sa, cítite Zaqq.

 

<< Nájdete tu všetky topánky ZAQQ BAREFOOT pre ženy! >>


<< Nájdete tu všetky topánky ZAQQ BAREFOOT pre mužov! >>


Späť na blog
1 od 3