Bosé topánky, ktoré musíte mať na jeseň

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Stále to vyzerá, že leto nikdy nekončí. Teraz je však najvyšší čas pripraviť sa na chladnejšie dni v roku, pretože to nebude dlho, kým budeme musieť používať teplejšie veci a topánky. Pre prechod sa môžeme potešiť mokasami, balerinami a teniskami, až kým nie je čas na teplejšie topánky naboso.

Máme pre vás dobré správy. Stále viac a viac hodnoty sa kladie na pohodlie vo svete módy, takže ploché topánky sú obzvlášť populárne na jeseň 2020. Teraz môžete s istotou uložiť sandále a flip -flops. Ale nebojte sa, jeseň môže prísť s našimi pohodlnými topánkami naboso a tešíme sa na to!

Ukážeme vám jesenné trendy pre baleríny, tenisky, členkové topánky a topánky. Nebudete môcť očakávať svoje elegantné topánky naboso na chladnejšie dni.

Mokeféry, mokasíny a baleríny - ženské topánky naboso pre teplejšie jesenné dni

Mesici a baleríny musia mať každú ženu v skrinke na topánky. V teplých dňoch ich nosíte naboso s skalou a džínsami a v chladnejších dňoch s pančuchách. Takže môžete nosiť šmykové topánky niekoľko mesiacov a vždy vyzerajú obzvlášť žensky. Pri cestovaní sú tiež perfektné, pretože v kufri zaberajú trochu priestoru. Pri cestovaní si položte tenisky alebo topánky a do batožiny vložte svoje mokasíny alebo baleríny. Takže máte so sebou pohodlné topánky naboso pre každú príležitosť.

 

Qerp čierny

Náš Moccasin Qerp Black je superhviezdou na jeseň. Štýlové a ženské nemôže byť šmykľavou topánkou. Vďaka vlastnostiam obuvi naboso, vďaka ktorým je najpohodlnejším spoločníkom, je jednoducho bezkonkurenčný. Qerp Black sa hrá cez okrasnú slučku a napriek tomu je dosť jemný, aby zodpovedal všetkým oblečeniam. Noste ju podľa potreby na sukni, kostýmy alebo džínsy - vždy vyvoláva dotyk vo svojom vzhľade viac femininity.

Loafer jeseň-2020

Na Qerp Black - kliknite sem!

 

A ak chcete mať iba jednu topánku, musí to byť čierna, jednoduchá balerína, ktorá jednoducho vyhovuje všetkému. Môžete ho nosiť na džínsy, sukni, kostým a dokonca aj joggingové nohavice. Odporúčame našu Qarma Black. S touto bosou topánkou sa budete baviť mnoho rokov a prenášate ju takmer na každú príležitosť.

Barfuss-Ballerina-Herbst

Na Qarma Black - kliknite sem!

Páči sa vám It Player, v iných farbách a strihoch, ktoré máte zaručené, že v našom obchode nájdete svoju pohodlnú balerinu naboso. Pozrieť sa!

>> Všetci bosí balerinas kliknite sem!

 

Bosé topánky - Must na jeseň

Topánka, ktorá vyzerá jemne a žensky, by mala mať všetkých v skrinke na topánky. Svoje baleríny môžete vymeniť priamo prostredníctvom topánok, ak je príliš chladno na otvorenú topánku naboso. Predstavujeme tu topánky, ktoré sú obzvlášť trendy na jeseň.

Okrem dlhých kabátov, priekopových kabátov a pletacích odevov, členkových topánok a topánok patria do všetkých verzií jesene. S našimi plochými bosými loďami ste trendy. Tento rok viedli ligu nápadné modely s prackami a nimi, ako aj čipky. V tomto roku sú obzvlášť populárne topánky s broguingmi.

Samozrejme, klasici by nemali chýbať na jeseň, pravdepodobne sa nikdy nedostanú z módy. Patria sem jednoduché modely členku, ale aj koleno -vysoké, jednotlivé topánky. Vyzerajú obzvlášť sexy a môžu byť úžasne kombinované s ženským oblečením.

 

Chelsea topánky-najobľúbenejšie topánky na jeseň po celé desaťročia

Boot Chelsea bol už populárny v šesťdesiatych rokoch. Každý ho nosil, ale Beatles ho obzvlášť dobre známe. Elastické vložky na obidvoch stranách tvoria typický vzhľad týchto členkových topánok, ale tiež sa uistite, že do neho môžete ľahko vkĺznuť.

Na jeseň sú obzvlášť populárne čierne a hnedé topánky Chelsea s a bez broguingov. Existujú aj vzory, ktoré pripomínajú kože zvierat! Naše bosé topánky -topánky vás budú inšpirovať a budete radi, že ich budete nosiť od jesene na jar.

Akciový čierny

Chelsea-Boat-Herbst-2020

 

Klasika medzi našimi bosými topánkami -Chelsea je náš vlastný kapitál čierny. Vo svojej jednoduchej poprave je dlhoročným obľúbeným a často vypredaným. Čoskoro prídu do tábora nové veľkosti a potom to znamená byť pre vás rýchly skôr, ako bude mimo tlače.

Na Equity Black - kliknite sem!

V čiernej verzii máme nielen našu spravodlivosť, ale aj v iných farbách, materiáloch a broguingoch. Sme si istí, že je tu vaša pohodlná naboso -chelsea loď. Pozrite sa na všetky modely:

Všetky vlastné imania - kliknite sem!

 

Sparqle lesk velors čierny

Barfussboot-2020

Sparqle Shine žije podľa svojho mena. Zdá sa, že topánky Chelsea sú z davu cez drahokamy. Sparqle je vaša jemne šumivá loď Chelsea, ktorá vás bude inšpirovať.

Ak chcete Sparqle Shine - kliknite sem!

 

Qey West Cognac

Bosé topánky -Chlechsea loď

Chcete sa prezentovať zo svojej divokej strany? Potom je náš Qey West Cognac presne vašou skutočnou bosou topánkou na jeseň. Vo svojom žirafovom vzhľade as jesennou farbou ste s touto loďou absolútny očný.

Na Qey West Cognac - kliknite sem!

 

Topánky na motocykle - topánky naboso môžu tiež vyzerať skalnaté

Páči sa vám to Rocky a chcete z davu svoju bosú topánku? Potom sa pozrite na naše topánky naboso v štýle motocyklových topánok. Zdobené nimi a prackami ste všade hviezdou!

QLANCE GOLD A STRIEB

Motocyklové topánky

Bez ohľadu na to, či v zlate alebo striebre, s touto loďou sa nič nemôže pokaziť. Prechádza sebavedomím - s QLance You Rock the Autumn!

QLANCE GOLD & SILVER - KLIKNITE TU!

 

Čipky -up topánky - príležitostné topánky na bosí na jeseň

V deväťdesiatych rokoch každý, kto chcel vyzerať dobre, bežal s šnúrkami určitej značky. Linda Perryová zo 4 blondínky nebola nikdy na pódiu bez jej topánok. Dokonca aj dnes sú čipky čipky jednoducho súčasťou každého príležitostného voľného času. Ešte nič nemáš? Potom je čas!

 

Kvintický brolog koňak

Polovica bosých topánok jeseň

Keď sa pozrieme na naše kvintiky, spontánne príde na myseľ pieseň od Nancy Sinatra: „Diplomové topánky sú vyrobené pre chôdzu, a to je to, čo urobia“. Nefunguje to chladnejšie, sebavedomejšie a pohodlnejšie ako s touto čipkou -čln!

Ak chcete Quintic BroGue Cognac - kliknite sem!

 

Qice modrá

Polotovary

Prečo vždy koža? Merino Wool je ideálnym materiálom na jeseň - úžasne priedušná a rovnomerná teplota - reguluje! Nájdete nielen našu čipkovú loď Qice z Merino Wool, ale aj v vegánskych variantoch. Pozrite sa na všetky modely!

Na Qice - kliknite sem!

 

Parqer hnedý

Braunerový schnuerboot

Parqer Brown je náš úplne nový bestseller. Bosá topánka nebola nikdy vypredaná rýchlejšie krátko po prepustení v obchode. Vďaka šnúrkom a starodávnym vzhľadom kože vyzerá bosá topánka Megal. Nové veľkosti sa už reprodukujú, t. J. Otvorené oči otvorené a rýchlo prístupné, hneď ako budú k dispozícii znova.

Do Parqer Brown - kliknite sem!

 

Sme si istí, že sa teraz tešíte na jeseň ako my. V lete nesmiajeme leto s našimi štýlovými topánkami naboso. Sme veľmi radi, že si vymeníme sandále naboso za teplejšie jesenné modely.

Cíťte sa, cítiť sa ZAQQ.

Späť na blog
1 od 3