S topánkami naboso do kancelárie? Elegantné obchodné topánky pre ženy

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Ako žena je veľkou výzvou nájsť tú správnu topánku pre kanceláriu. Mal by vyzerať nádherne, namontovať sukňu alebo obleky na nohavice a stále byť pohodlný.

Mnoho žien sa vytláča v pumpách s penny podpätkami a chce dostať iba jednu vec na konci dňa: poďte domov a nakoniec si zložte svoje nepríjemné topánky. To nemusí byť. Zaqq Barefoot Shoes sú obchodné podobné, elegantné a napriek tomu úplne pohodlné!

Ukazujeme vám s našimi topánkami naboso, že môžete vyzerať úplne štýlovo aj s pohodlnou obuvou!

Ak chcete ísť do kancelárie štýlovo ako dáma, naše topánky Zaqq naboso vám ponúkajú obrovský výber ženských modelov. Ak nemusíte dodržiavať špeciálny obliekajúci kód, vaša fantázia nie sú žiadne obmedzenia. Mali by ste sa však vždy uistiť, že topánka zapadá do oblečenia a je vhodná pri tejto príležitosti. Môžete interpretovať všetko ostatné voľne.

Situácia je iná s kódmi obliekania Podnikanie ako aj Neformálne podnikanie Od, pretože tu je špecifikovaný nielen štýl oblečenia, ale aj vhodná obchodná obuv.

Navrhujeme niekoľko návrhov pre rôzne kódy obliekania so zodpovedajúcimi obchodnými topánkami pre ženy.

Business Dress Code pre ženy

V obchodnom vzhľade záleží na formálnych a vážnych. Žena nosí nohavice, kostýmy alebo šaty. Farby môžu byť ženské, ale určite nie príliš jasné. Namiesto silnej červenej je lepšie zvoliť si lososa ružovej. Samozrejme sú povolené aj ďalšie pastelové tóny. V opačnom prípade si môžete vybrať medzi modrou, bielym, čiernym, sivým a zemitým tónom.

Je veľmi dôležité zabezpečiť, aby sa sukňa rozširovala aspoň na koleno a výstrih nevykazuje príliš veľa štiepenia.

S príslušenstvom, ako sú šperky alebo uteráky, môžete znova predprížeňovať svoje obchodné oblečenie. Ale aj tu: všetko musí vyzerať formálne a nesmie sa byť príliš veľa!

Ktorú pohodlnú dámsku topánku naboso zapadá do obchodného kódu obliekania?

Okrem nepohodlných čerpadiel môžete v lete samozrejme nosiť aj elegantné baleríny, ploché členkové topánky a zatvorené sandále. Je dôležité, aby sa dĺžka nohavíc zodpovedajúcim spôsobom zmestila. Ak ste vopred bežali na vysokých podpätkoch a chcete prepnúť na plochú obuv, musia sa nohavice skrátiť.

Tu je niekoľko príkladov topánok naboso, ktoré môžete nosiť pre obchodné oblečenie ako dáma.

 

 Zaqq LOQ pre obchodné oblečenie

Náš looq je vaša vhodná balerína pre kanceláriu a zapadá do obleku nohavíc a sukne. Unavené dni chodidiel skončili! S Looq ste radi, že na ceste z práce domov spustíte ďalšiu míľu. Kvôli svojej slučke má mierne hravý, veľmi ženský vzhľad a napriek tomu je dosť jemný.

Podnikateľské topánky, dámy-4 

Na looq - kliknite sem!

 

Qarma k obchodnému kódexu pre ženy pre ženy

Naša Qarma je ešte jednoduchšia ako náš looq. Baleria je úplne jemná a hodí sa do svojej čiernej lesklej kože so všetkými obchodnými outfitmi. Nie je to len super svetlo, ale aj plyšové. Už sa nebudete chcieť sťahovať! Máme ženskú topánku naboso v čiernej, tmavohnedej a béžovej.

Podnikateľské topánky dámy 5

Na Qarma - kliknite sem!

 

Správna topánka do obchodného náhodného kódexu pre ženy pre ženy

V obchodnom príležitostnom vzhľade má dáma výrazne väčší rozsah. Oblečenie nemusí vyzerať rovnako formálne a piesne ako pri prísnom obchodnom vzhľade. Ale aj tu sú modré džínsy tabu!

Oblečenie môže byť trochu pohodlnejšie. Napríklad môžete nosiť širokú pózu Marl do blúzky s voláčkou. Čierne džínsy s elegantnou tunickou blúzkou tiež idú dobre s obchodným obliekajúcim kódom.

Môžete samozrejme nosiť aj dámske bosé topánky uvedené vyššie pre obchodný vzhľad. Výber vhodnej obuvi je výrazne väčší, tu je niekoľko príkladov:

 

Pinq čierna

Vo veľmi konzervatívnych obchodných oblastiach sa prsty na nohách zobrazujú ako faux pas. Je lepšie ísť na predné sandále, aby boli na bezpečnej strane. Náš Pinq Black je najlepšou voľbou pre pohodlnú obchodnú obuv v polovici leta.

Podnikateľské topánky dámy 3

Ak chcete Pinq Black - kliknite sem!

Iqon čierna

„Minimalizmus je kľúčom k skutočnej elegancii,“ povedal jeden Coco Chanel. Náš minimalistický iqon vyrobený z jemnej lesklej kože je nepochybne elegantná! Môžete ho kombinovať podľa potreby.

Podnikateľské topánky dámy-2

IQon Black - kliknite sem!

 

Qite čierna a tmavábrown

Qite je štýlový a elegantný ako vysoký podpätok, ale pohodlný ako voľný čas. S týmito vlastnosťami jednoducho patrí do každej skrinky na topánky.

Obchodné topánky, dámy-6

Na Qite - kliknite sem!

 

Pravá bosá topánka pre príležitostný vzhľad

Budete radi, že v príležitostnom vzhľade môžete nosiť takmer všetky topánky Zaqq naboso. Najlepšie je orientovať sa na svojich kolegov. Ak sú oblečené trochu elegantnejšie, nemali by ste byť príliš neopatrní na to, aby ste si vybrali svoj outfit. Ak je každý neformálnejší, môžete sa tešiť na veľký výber našich ženských topánok naboso. Alebo by sme mali povedať lepšie, že ste rozmaznaní na výber?

 

Šampanské Qosmo

S Qosmo vložíte do svojho oblečenia veľa pôvabu. Je dobré, že nikto nevie, že za ženským Loaferom je topánka naboso z porovnania.

Podnikateľské topánky dámy 7

Na šampanské Qosmo - kliknite sem!

 

Fliq modrá

Fliq Blue je náš extravagantný mokasín a zaručuje najpohodlnejšie, aké ste kedy nosili. Ukážte odvahu zafarbiť a urobte z kancelárie javisko!

Podnikateľské topánky dámy-1

Na Fliq Blue - kliknite sem!

 

Remaqe striebro

Nebojte sa byť iní! Môžete to urobiť s našou remaqe striebrom. Je vytrvalá, ale iná!

Podnikateľské topánky dámy 8

Na remaqe striebro - kliknite sem!

 

Iqon zlato

Iqon je udržiavaný v jemnom, matnom zlatom tóne. Vyniká z davu, ale stále je štýlovo vyhradený. Ako super pohodlná čipka topánka robí váš vzhľad rovnakého počtu ženských vďaka zlatému lesku.

Podnikateľské topánky dámy 3

Na Iqon Gold - kliknite sem!

  

Balerína twist

Teraz máme veľký výber našich balerínov Twist, niekedy jemnejších v čiernej farbe, niekedy výraznejších v modrej alebo červenej farbe. Rovnako ako pri všetkých vzhľadoch, celkový obrázok musí byť správny a príležitosť musí byť vhodná. Takže je lepšie siahať po jemnejšej balere naboso, takže sa nemôžete pokaziť.

Podnikateľské topánky, dámy-9

Na Twist Balerina - kliknite sem!

 

Vidíte, nie je také ťažké nájsť pohodlnú obchodnú obuv. Ako moderná žena sa stále môžete upravovať v kancelárii a elegantne v kancelárii a vo všetkých ostatných formálnych príležitostiach.

Späť na blog
1 od 3