Choďte von s topánkami naboso? Pohodlné a štýlové podľa nočného života s Zaqq!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Poznáte problém? Večer ste pozvaní, váš outfit stojí, ale ako muž nechcete nosiť nepríjemné topánky na obleky a ako žena bez vysokých podpätkov? Pohodlné topánky sa vám nezdajú byť dostatočne vhodné?

Potom ešte nepoznáte naše elegantné Zaqqs! Už nemusíte robiť kompromisy medzi bezpečnosťou štýlu a pohodlím.

S našimi topánkami naboso ste bežali pohodlne a elegantne do koktailového baru a ukážte sa zo svojej obzvlášť modernej stránky.

Bosé topánky, aby ste chodili na ženy

Po tanci chcete zložiť vysoké podpätky? Vaše pohodlné topánky vyzerajú príliš športové pre kokteilový bar? Na dátum v pivnej záhrade ste pre indikátor predajných obuvi, ktoré vyhovujú vašim šatám, ale sú úplne nepríjemné?

To nemusí byť! S našimi topánkami naboso, ako žena ste absolútne ženský a štýlový, bez toho, aby ste sa vzdali pohodlia. S vašimi novými Zaqqs nebudete s istotou nielen dobyť tanečný parket, ale tiež sa tiež vrátite domov a ľahko sa vrátite domov po dlhej noci bez zranenia nôh.

Qarma Black

Barfussschuh-Ballerina-Schwarz

V typickom balerínovom dizajne je naša Qarma veľmi jednoduchá a je veľmi pohodlná. Len sa hodí do všetkých oblečení a zdôrazňuje vašu ženskú stránku. Chodíte do chudých džínsov s hravou blúzkou s Qarma na grilovanie, na krátku čiernu, ktorú s vami tancuje v noci.

Do Qarma Black

 

Twist Sling Black

Twist Sling Black

Štýlový je na vrchole vás? Stále nechceš robiť bez pohodlia? Potom je náš zvrat práve pre vás to pravé! Vďaka svojej super flexibilnej podrážke môžete tiež uložiť zloženú do kabelky a rýchlo zmeniť topánky medzi nimi. V čiernej verzii Sling Black dokonale zapadá do krátkych čiernych a všetkých ženských odevov s čiernou špičkou.

Do twist popruh čiernej

 

Qerp Velors čierny

Qerp velor-čierny

Náš QERP možno kombinovať so všetkými outfitmi bez veľkého úsilia. Vďaka jemnému strihu mokasínu a striebornej slučky a vrchol vyzerá veľmi žensky. Niet pochýb, s Qerp ste našli svoj nový obľúbený Moccasin, ktorý vás večer nikdy nedovolí!

Do Qerp

 

Cliq zlato

Sandále s elegantnými barefootmi

CLIQ je naše vzdušné a obzvlášť ženské sandále, ktoré si môžete dokonale nosiť ľahkým oblečením a sukňou. S lesklým zlatom dávate svojmu letnému večera určitý pôvab, ktorý sviete na tanečnom parkete. Ukážte svoju ženskú stránku pomocou nášho CLIQ!

Na CLIQ GOLD

 

Iqon zlato

Bosé topánky dámske podnikanie

Skvelá ženská čipka -up - náš iqon je fantasticky elegantná! Ak je večer trochu chladnejšie, je to perfektná voľba. Kombinujte ho pre široké nohavice Marl alebo na Culotte. Ak ju chcete vziať na vrchol, pridajte hravú blúzku so zlatými flitrami.

Do Iqon Gold

 

Looq nahý

Bosé topánky dámy

Ak nemáte vysoké podpätky, nemusíte robiť bez elegancie s naším looqom. Naopak, ženská balerína zdokonaľuje váš vzhľad, ponúka vám bezpečnosť štýlu a je tiež nebeská pohodlná. V nahom vyzerá obzvlášť jemne a dokonale zapadá do hravých letných šiat.

Do looq nahého

 

Bosé topánky, ktoré chodia na mužov

Oblek, elegantné nohavice alebo džínsy - Bez ohľadu na to, aký štýl si vyberiete, vždy sa vám odporúča s našimi bosými topánkami. Tu predstavujeme niektoré mužské modely, ktoré pokrývajú všetko od elegantného po šport. Už nikdy nemáte unavené nohy, ani po tancovanej noci a stále sa pohybujte úplne štýlovo na podlahe - s topánkami Zaqq naboso to už nie je výzvou.

 

Vodotesná čierna čierna Briq

Pripevňovacie topánky naboso

Niekedy to musí byť trochu klasickejšie. Náš BRIQ je najpohodlnejšou obuvou pripevnenia, ktorú si dokážete predstaviť. S jeho uvedenou pätou, lesklou hladkou kožou a začlenenými broguingmi to vyzerá úplne elegantne. Či už o opere alebo hotelovom bare - vždy vám odporúčame BRIQ!

Do Briq

 

Pikantná vegánska hnedá

Pikantný

Vaša športová elegantná teniska, ktorá vyzerá neuveriteľne ušľachtilý vo svojom semišovom vzhľade. Kvôli zníženému dizajnu vyhovuje džínsom aj ľahkým čínskym nohavicám. Piquant je váš všetko, čo môžete vždy používať - ​​bez ohľadu na príležitosť!

Pikantný

 

Čierna Qea Velor

Čierny mokasín Qea Velor

Moccasin je v lete vždy dobrou voľbou! Aj keď je rovnako elegantný ako naša QEA, už nemusíte robiť kompromisy medzi pohodlím a štýlom. Šmykľavka topánka nielen zapadá do bermudových šortiek a tričiek, ale aj s nohavicami s letnou košeľou.

Do QEA

 

Iviq Sierra

Bosé topánky hnedé

IVIQ je moderná teniska, ktorá vám dáva maximálnu slobodu pohybu a ľahkosti. Vo svojom krásnom, jasne hnedom tóne, na rozdiel od bielej podrážky, je IVIQ Sierra tiež neuveriteľne trendy. Bez ohľadu na to, či ho skombinujete na džínsy alebo vzdušné bielizeň, určite sa s ním z davu zdvihnete!

Do IVIQ

 

Taqq nappa biela

Taqq-nappa-biely

S jednoduchým bielym teniskám nemôžete pokaziť. Náš TAQQ je váš športový, elegantný spoločník, ktorý vás prezentuje z vašej najlepšej stránky. Jednoducho sa hodí do všetkých oblečení a dáva vám svieži a moderný letný vzhľad!

Do taqq

 

Duqe vegánske starožitné hnedé

Obchodné topánky naboso

Môže pohodlná pánska loď vyzerať elegantnejšie? Nie! Jemný vegánsky materiál vyzerá leštene s vysokou lesklou kožou pre mätúce podobné. Sme prekvapení, koľko elegancie sa môžete dostať z topánky naboso. Náš DUQE je ideálnou voľbou pre moderných mužov so štýlom!

Do duqe

 

Prečo vkĺznete do nepríjemných topánok, keď máte na výber pohodlného spoločníka? S našimi elegantnými Zaqqs máte pri každej príležitosti pohodlného a štýlového priateľa.

Buďte elegantný!

Váš tím Zaqq

Späť na blog
1 od 3