Módne trendy pre 2021 s bosými topánkami

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Rovnako ako každý rok, súčasné trendy sú založené na móde, ktorá sa ukazuje na móloch sveta. Trendový vzhľad v roku 2021 môže byť dokonale kombinovaný s našimi topánkami Zaqq naboso.

Dnes vám chceme predstaviť niektoré nové trendy z roku 2021. Vždy ste chceli nosiť vankúšiky na ramene? Potom je v tejto sezóne váš veľmi osobný módny rok! Ale výtlačky zvierat a jemné nahé tóny sú stále úplne v.

Obzvlášť nás teší, že na trvalo udržateľných materiáloch existuje stále viac a viac značiek. Takže sa môžete spoliehať na spracovanie zdrojov zhora nadol.
S našimi Zaqqs na nohách môžete implementovať akýkoľvek vzhľad, pretože naše topánky naboso sú nielen mega zohľadnené, ale aj super trendy. Štýl a pohodlie s nimi ide dokonale a vstupujú do perfektnej symbiózy s našou udržateľnou výrobou.
Váš Zaqq na vás už čaká, ale teraz sa nechajte inšpirovať módnymi trendmi na rok 2021.

Kombinujte farby Pantone Trend 2021 s bosými topánkami

Tento rok Pantone vymenoval Ultimate Gray a osvetľujúce žltú farbu trendov z roku 2021. Kombinované, jemné sivé a silné žlté jednoducho idú úžasne a dajte každému vzhľad sebavedomej a silnej charizmy!

Bosé topánky patónový trend farba-2021

Najznámejší módni návrhári a módne prehliadky tiež zaberajú farby trendov v roku 2021 a ukazujú módu v žltej a šedej farbe.

Osvetlenie žltej je silné ako slnko. Táto farba už vyžaruje energiu pri pohľade. Ak sa vám páči trochu jemnejšie, jednoducho použite teplejšiu medovú žltú farbu.

Môžete dať dohromady svoj vzhľad veľmi požadovaný - buď so sivým oblečením v kombinácii so žltými bosými topánkami a doplnkami. Alebo pre odvážnych trendov tiež v žltej a zodpovedajúcu šedú obuv.


>> na naše žlté topánky naboso - kliknite sem! <<

>> Na naše topánky naboso - kliknite sem! <<

Vhodné topánky naboso pre trendy zvieracie tlač

Bosé topánky Animálne tlač-2021

Čo lepšie vyhovuje mestskej džungle ako výtlačky zvierat? Tieto vzhľady boli už roky veľmi trendy, ale tento rok sa však Leopard a Zebra pozerajú. V kombinácii s vhodnými teniskami vytvoríte vzhľad, ktorý je sebavedomý a výnimočný.
Môžete dokonale nosiť biele alebo čierne tenisky so vzorom zebra, aby ste obnovili farby na nohách. Všetky teplé hnedé tóny vhodné pre výkonný vzhľad leopardu.

>> na naše biele topánky naboso - kliknite sem! <<

>> na naše topánky Black Bosefoot - kliknite sem! <<

>> na naše hnedé topánky naboso - kliknite sem! <<

Balónový rukáv a vankúš na rameno v roku 2021

Osemdesiate roky sú určite späť! Už minulý rok boli vankúše ramená a balóny módne a trend z osemdesiatych rokov bude pokračovať v tejto sezóne. Ak ste skutočne odvážni, dosiahnete aj jasné farby.
Blazer a blúzky so širokými vankúšikmi môžu rýchlo vyzerať mužsky. Ak chcete svoj vzhľad viac ženskosti, mali by ste používať topánky Filigree naboso! Baleríny sú tou najlepšou voľbou!

Bosé topánky vyzerajúce sťahované podložky

Široké nohavice idú dokonale s bosými topánkami

V roku 2021 musia mať široké nohavice. Môžete sa rozhodnúť sami sami, či chcete nosiť džínsy na strihanie ľahkých topánok alebo skutočne široké nohavice Marl.
Sneaker bosé topánky dokonale zapadajú do oboch štýlov. Z nášho obrovského výberu vám ukážeme niekoľko super ženských teniskových modelov.


Bosé topánky široké nohavice

Školský dievčenský štýl s bosými topánkami - 2021 A MUSÍTE

Bosé topánky Mary-Janes

Čítate správne, tento rok existujú uniformy, ktoré sú veľmi moderné školačky. Kempované sukne s blúzkou a svetrom s krkom V. Ak chcete vyzerať obzvlášť sexy, skombinujete kratšiu karoque so sieťovými pančuchami. Ak má byť jemnejšia, vyberte si jednu sukňu Midi s nepriehľadnými pančuchami.
A čo lepšie vyhovuje školskému dievčenskému štýlu ako topánky Mary Jane? Typickým pre to je dievčenský tvar a remienok na uzavretie. Náš bosý topánka Banqet je modelom, ktorý je vyrobený pre vzhľad školákov.

>> do Banqet - kliknite sem! <<

2021 v patentovej koži tiež s bosými topánkami

Šaty, bundy, legíny a tašky - nemôže byť dostatok patentovej kože. Patentová koža však nie je len objednávkou dňa na móloch sveta. Tento trend môžete ľahko kombinovať so svojím vzhľadom.
Buď úplne vo farbe, alebo len ako prízvuk v tvare bundy, vrecka alebo s l -shoes. Samozrejme nájdete aj vhodné modely laku pod našimi topánkami naboso!

Barfus topánky lak koža

Náš prepelica Ridge Black nielen svieti, ale tiež vyzerá neuveriteľne elegantne s uvedeným prístupom v podrážke. Ak chcete, aby to bolo športovejšie a letné, musíte mať Qimberly Blue - bosú topánku, ktorá presvedčila maľovacie prúžky po stranách.

Ružová, ale menej: bosé topánky v nahých

Barfus topánky-nude-rosa

Rosa je pravdepodobne farba, ktorá je najviac spojená s ženskosťou. Ale nielen ženy môžu sledovať tento trend, aj módne muži s istotou používajú ružovú košeľu.
Rosa pravdepodobne z módneho sveta nikdy nezmizne, ale vždy existujú rôzne odtiene farieb, ktoré sú obzvlášť populárne. V roku 2021 by ste mali lepšie nedosahovať silnú ružovú, ale skôr jemné ružové tóny.
V obchode máme samozrejme aj vašu topánku naboso. Máte obrovský výber od Zartrosa po nahú. Najlepšie je prehlbovať sa cez seba.

>> Pre naše nahé a ružové topánky naboso- kliknite sem! <<

Udržateľnosť 2021 v plnej miere v trendu

Trendy topánok Barfus 2021

Nakoniec sa téma udržateľnosti dostala aj do veľkých módnych spoločností. Materiály, ktoré sa vyrábajú zdrojom alebo dokonca pochádzajú z recyklácie, sú veľmi populárne.
S našimi topánkami naboso môžete pokračovať aj v módnom trende na nohách, pretože všetky Zaqqs sú nielen veľmi pohodlné, ale aj z trvalo udržateľnej výroby.
Pozrite sa na naše modely bavlny alebo korku.

>> do našich topánok Vegan Barefoot - kliknite sem! <<

A? Ktorý trend pre rok 2021 sa vám páči najlepšie? Či už ide o široké nohavice, tlač, lak a koža, široký plece alebo školský dievčenský vzhľad - s našimi udržateľnými topánkami naboso Zaqq máte vždy pravdu!

Cítite sa, cítite Zaqq.

Späť na blog
1 od 3