Najlepšie topánky naboso pre prechod z leta na jeseň

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Musíme sa pomaly rozlúčiť s letom. Je najvyšší čas na prechodné topánky, t. J. Topánky, ktoré vám ponúkajú to najlepšie z najlepších od leta do jesene.

Bežte na pohodlných podrážkach a vyzerajú dobre, môžete to urobiť s Zaqq po celý rok. Dnes vám ukážeme niekoľko modelov, ktoré osladia prechod na chladnejšiu sezónu.

 

Balerína - vždy ideálna voľba od jari do jesene

Ballerina je vždy perfektnou voľbou od jari do jesene. Sú ženské a robia všetko od elegantného po šport. Hnedé tóny z béžovej po tmavo hnedú farbu obzvlášť dobre na jeseň. Či už sú Qarma, Qite alebo Banqet-out Barfoot Balerina elegantné a super pohodlné!

>> Sledujte teraz všetky baleríny!

Pri spustení balerínu môžete tiež udržať leto trochu pocit. Jednoducho noste svoje letné šaty s pančuchami alebo legínami a v chladnejších dňoch si položte na veselo alebo sako. Ak by sa počas dňa malo znova zahrebať, môžete rýchlo zložiť bundu a pančucháče alebo legíny, aby ste si vychutnali deň v letnom oblečení.

Qite tmavo hnedá

Bosé topánky-používanie-herbst-11nmj0efwjsbvuk

Na Qite - kliknite sem!

 

Banqet nappa tmavo hnedá

Bosé topánky-použitie-Herbst-119iq9x0g5o

Na Banqet - kliknite sem!

 

Béžová qarma

Bosé topánky-používanie-Herbst-8go3wxryoxqhqn

Na Qarma - kliknite sem!

 

Mesto alebo mokasíny - štýlové prekonávanie topánok

Mesici a mokasíny sú perfektné prechodné topánky. Udržujete prsty na nohách pekné a teplé, ale ste stále dosť vzdušní, ak by sa mali počas dňa otepľovať. Budete milovať len pohodlie a praktické skĺznutie a vykĺznutie!

Máme naše bosé mokasíny a mokasíny ako ženské a mužské modely a od športových po elegantné.

Bosý loafer pre ženy

S našimi mokasami alebo mokasínmi pre ženy máte tri modely, z ktorých si môžete vybrať, ktoré sa nemôžu líšiť. Každý má spolu jednu vec - typické vlastnosti obuvi naboso, vďaka ktorým sú papuče tak neuveriteľne pohodlné.

>> Sledujte teraz všetky bosé mokasíny pre ženy!

 

Šampanské Qosmo

Bosé topánky-použitie Herbst-13

Na Qosmo - kliknite sem!

 

Qerp Velors čierny

 Bosé topánky-používanie Herbst-8

Na Qerp - kliknite sem!

 

Fliq modrá

 Bosé topánky-používanie-Herbst-6

Na Fliq - kliknite sem!

 

Bosý loafer pre mužov

Od športových po veľmi elegantné, ako moderný muž s bosými mokasami na topánky, ste rozmaznaní na výber. Či už QEA, Qent alebo Monq, všetky tri vám umožňujú zdravú chôdzu a sú super pohodlné.

 

Čierna Qea Velor

 Bosé topánky-použité Herbst-7

Do QEA - kliknite sem!

 

Qent modrá

Bosé topánky-používanie-Herbst-9

Na Qent Blue - kliknite sem!

 

Monq Captoe Black

Bosé topánky-používanie-Herbst-6

Na MONQ - kliknite sem!

 

Tenisiek - každý musí mať ako prechodnú topánku v skrinke na topánky

Sneaker Love - Our Lace -up topánky jednoducho chodia od leta do zimy. Určite nájdete svoj obľúbený model pod našimi Zaqqs. Od klasického po ultramodéry, od jednoducho štrajku, ponúkame vám obrovský výber!

 >> Sledujte teraz všetky tenisky pre ženy pre ženy!

>> Sledujte teraz všetky tenisky pre mužov naboso!

 

Liqe Gray Toffee

Náš LIQE je ideálnou voľbou pre prechod. Vlna Merino zaisťuje teplotnú rovnováhu v teplých aj chladných dňoch. Merino vlna je tiež odrazová voda. Náš LIQE je k dispozícii v mnohých rôznych farbách a ak sa vám páči, môžete ho nosiť po celý rok kvôli svojim vlastnostiam. Liqe je všetko, čo vždy funguje!

Bosé topánky-použitie Herbst-5

Na liqe - kliknite sem

 

Crqoet čierny

Croqet je čerstvý, moderný a obzvlášť vzdušný. Bavlnená tkanina je pletená v prednej oblasti, aby sa vaša noha mohla dobre dýchať a v chladnejších dňoch má stále mierne zahrievajúcu ochranu. Perfektný teniska naboso pre prechod!

Bosé topánky-použitie Herbst-2

Na Croqet - kliknite sem!

 

SOQQ BLUE

Náš SOQQ rýchlo dobyl všetky srdcia. Je tak šialene mazdatá a pohodlná, ohrieva vaše nohy v chladných dňoch a kvôli bavlne je stále dostatočne ľahká na leto. Čo viac chceš Možno viac farby? Žiadny problém, môžete nájsť SOQQ vo svojej obľúbenej farbe!

Bosé topánky-používanie Herbst-14

Na SOQQ - kliknite sem!

 

Midcut topánky - štýlové po celý rok

Niektoré hviezdy nosia svoje stredné topánky po celý rok. Sú jednoducho štýlové a môžu byť kombinované od príležitostných po elegantné po akékoľvek oblečenie. Okrem toho chránite nohy oveľa lepšie ako papuče alebo tenisky v vlhkom a chladnom počasí.

Naše pohodlné polovičné topánky sa nachádzajú ako klasické topánky Chelsea, ale aj hravejšie s prackami a nitami. Hneď sa pozrite na všetky topánky, stále máme veľký výber na sklade.

>> Sledujte teraz všetky topánky pre ženy pre ženy!

 

Kapitálová bobuľa

Naša čln Chelsea vo víne Red sa len zamiluje. Vlastné imanie nájdete aj v čiernej, hnedej a ďalšej verzii. Bosá lícna loď, ktorá vyzerá len Megaschick a nemohla byť pohodlnejšia.

Bosé topánky-použitie Herbst-4

Na kapitál - kliknite sem!

 

Qey West Cognac

Náš Qey West Cognac ukazuje vašu túžbu po dobrodružstve. S jeho žirafovým vzhľadom je to megastylický očný okuliar, ktorý dokonale zapadá na jeseň cez jeho hnedý tón. Páči sa vám to viac diskrétne? Potom sa pozrite na Qey West Black!

Bosé topánky-používanie Herbst-10

Do QEY - kliknite sem!

 

Qlare čierna

Čierna bosá loď jednoducho funguje. Náš Qlare má však veľmi špeciálnu charizmu prostredníctvom nitov v chrbte. Láska je nevyhnutná!

Bosé topánky-používanie-Herbst-9

Na Qlare - kliknite sem!

 

Quakertown Black

Náš Quacertown pripomína mäkkú hadovu pokožku, bosú loď, ktorá je extravagantná a ušľachtilá. Ak sa pozriete pozorne, má dokonca pätu, a preto sa zdá byť obzvlášť elegantná. Ale nebojte sa, predaj je označený iba zvonku. Naše podrážky naboso nikdy nemajú výbušninu, sú úplne ploché od päty po prsty na nohách.

Bosé topánky-používanie Herbst-10

Do Quarertown - kliknite sem!

  

QLance Black Gold

QLance prináša Rock'n Roll do vášho života. Nivetiny a pracky sú očné diela par excellence. Mimochodom, nájdete nielen pohodlnú loď naboso so zlatými dekoráciami, ale aj v striebornej verzii!

Bosé topánky-používanie Herbst-12

Na QLANCE - kliknite sem!

 

Obchodné topánky pre mužov - elegantné prechodné topánky

Niekedy to musí byť trochu fantastickejšie alebo formálnejšie. Naše obchodné topánky sú ideálnou voľbou pre nohavice alebo elegantné džínsy.

Hľadáte klasickú obchodnú obuv? Žiadny problém, je nám zaručené, že v obchode budeme mať vašu pohodlnú obuv. Pozrieť sa.

>> Sledujte teraz všetky bosé obchodné topánky pre mužov!

 

ARQ BLACK

Bosé topánky-použitie Herbst-1

Na ARQ - kliknite sem!

 

Duqe vegánske starožitné hnedé

Bosé topánky-použitie Herbst-4

Na DUQE - kliknite sem!

 

Akciový čierny

Akciový čierny

Na kapitál - kliknite sem!

 

Ak sa počasie nemôže rozhodnúť medzi letom a jeseň znova, už sa nemusíte báť. Pod našimi topánkami naboso nájdete pre každú teplotu svojho pohodlného a štýlového spoločníka. S Zaqq bude jeseň ešte zlatá!

Nebojte sa, Fairy Zaqq.

 

Späť na blog
1 od 3