Letné trendy 2021 s bosými topánkami

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Vaše zimné topánky a topánky sú už zabalené a teraz čaká na ďalšiu zimnú sezónu-ale teraz je vaša polica topánok nejako prázdna a sandále naboso z minulého roka by boli z novej spoločnosti radi?

Okrem toho ste smútili po nejakej maloobchodnej terapii a farbe vo vašom živote, pretože počas uzamknutia a domácej kancelárie utrpelo niečo módne svižné?

Potom si to prečítajte teraz, pretože predstavíme nové letné trendy obuvi 2021! A nebojte sa, nie sú len super štýlové, ale aj pohodlné.

Takže ak už uvažujete o liečbe jedného alebo dvoch nových modelov, musíme vám to teraz povedať - bude to ťažké, pretože výber je veľký a výber je ťažký.

Od plochých, jednoduchých sandálov po elegantné a moderné pastelové farby, tento rok je pre každého niečo!

Barfuss balerína pastel

Bosé topánky v pastelových farbách v lete 2021

Jasné farby v lete? Áno, s potešením, ale niekedy to môže byť tiež trochu pevnejšie - máme za to milovať pastelové farby. Nielenže sa dajú ľahko kombinovať s inými farbami, ale tiež dávajú každému vzhľadu elegantný pocit ako na Côte d'Azur.

Či už sandále, ľahké letné tenisky alebo jemné pastelové tóny, každý outfit sa v lete okamžite vylepší!

Aj keď tento rok nefunguje so vzdialenými výletmi, môžete si tiež priniesť pocit dovolenky do domu s letnou bosou topánkou v pastelových farbách.


Loafer Barefoot Shoe - nie je pohodlnejšia!

Loafer bosý topánka Summer-2021

Čo je vlastne lepšie ako topánka na bosú bosú, do ktorej musíte len vkĺznuť, ale zároveň pokrýva celú nohu? Nič!

Preto v lete 2021 milujeme Loafer s materiálom, ktorý je držiteľom vzduchu. Tieto topánky sú pohodlné, zmestia do kancelárie alebo džínsy a letné šaty a sú perfektnými spoločníkmi pre váš život v mestskom prostredí.

Ballerinas - The Classic je možné implementovať aj s bosými topánkami

Roter-Ballerina-2021

Podobne ako v prípade Loafer, ale väčšinou vyrobené z kože a elegantnejšieho dotyku, sú to baleríny. Absolútne nadčasový model obuvi, ktorý prežil každé desaťročie a každú novú módu a uctievajú ho ženy na celom svete.

Jednoduchý, ale elegantný model vo vašej skrinke na topánky by nemal tento rok v lete 2021 chýbať. Baleríny sú dokonalým doplnkom pre každú mestskú ženu.

Klassicky sme uzavretí našim modelom LOOQ v troch preferovaných farbách alebo letným zvratom v širokej škále vzorov. Chceš, aby to bolo vzduchostrannejšie na päte? Potom sa pozrite na náš PINQ!

Ktorý model bude tento rok váš obľúbený?

Ploché sandále naboso plné trendu

Trend plochých sandálov 2021

Dobrá správa pre naše nohy a chrbticu - ploché formy sú stále úplne trendy! Nemusí to však byť vždy ploché sandále, ktoré majú hrubú podrážku, aby vám poskytli niekoľko centimetrov výšky. S našimi sandálmi naboso nepotrebujete toto podvádzanie vôbec, pretože v lete bežíte úplne štýlové a sebavedomé-a to je skutočná veľkosť!

Vyberte si svoj obľúbený model a zväčšíte sa bez vysokej päty. A ak sme úprimní, tak sexy ako vysoký podpätok, nerobia nič pre našu studňu.

Športové a elegantné tenisky s bielym bosým

Biely bosý teniskový trend-2021

Či už na brunch so svojimi priateľmi, formálnu udalosť v kancelárii, alebo jednoducho optimálna kombinácia športových a elegantných - biele, jednoduché tenisky by nemali tento rok chýbať ani v žiadnom šatníku.

Idú s džínsami, širokými nohavicami, sukňami a letnými šatami a na jar a jeseň ich môžu byť skvelé!

Sandále z popruhu

Riemchen Sandal 2021 Trendy

Jemné popruhy prekrížené cez zadnú časť chodidla, jednoduchý remienok vpredu alebo viac v štýle španielskych espadrillov, s popruhom na členku - milujeme ich!

Vždy robia štíhlu nohu a dokonale sa prispôsobujú tvaru vašich nôh. Špeciálny očný chatšer je model Miniq. S jemným popruhom na veľkom prsty a okolo členku urobte peknú nohu a je skvelým doplnkom pre mierne letné večery.

Slnečné vyhliadky v roku 2021 tiež pre mužov

Topánky sú pre ženy často problémom, ale je to skutočne tak? Myslíme „nie“ a tiež vám predstavíme naše obľúbené modely pre leto 2021 pre mužov.
Pánska teniska 2021 leto

Chladné a športové s bosými topánkami

Tenisky sú a zostávajú absolútnym hitom medzi letnými topánkami pre muža. Môžu byť kombinované pri každej príležitosti a môžu zlyhať zo športového až elegantného a jednoduchého.
Špeciálnym obľúbeným modelom sú tenisky s jasnými čiarami, pokojnými farbami a bez výrazných detailov - pretože sa dajú nosiť vo voľnom čase, dátume alebo v kancelárii.

S našimi pikantmi sa vám dobre odporúča a ak by to malo byť trochu elegantnejšie, pozrite sa na naše Briqs!

V lete roku 2021 malá farba farieb

Nie vždy to musí byť solídne, tmavšie farby, muži z času na čas tiež majú radi farebnú farbu.
Či už je semiš, syntetická koža alebo látka - farebná topánka dokáže okoreniť nejaký vzhľad, a najmä v lete, chceme v živote farbu!

Zasvätený tip je pre to náš model SQIP Orange, pretože táto topánka naboso je nielen zafarbená, ale pozostáva z obzvlášť priedušného -aktívneho a vzduchotechnikateľného materiálu -ideálne pre horúce dni.

Letný trend 2021 mužov

Muži na bosých sandáloch? Ano samozrejme!

Pohľad, ktorý v nemeckých mestách tak často nevidíte, mnohí muži uprednostňujú topánky zatvorené napriek vysokým teplotám.

Zdá sa však, že tento rok sa tento rok mení, a tak čoraz jednoduchšie a elegantné modely sandálov mužov prichádzajú na trh. A nebojte sa, nemajú nič spolu s Adilette.

V štýle flip flop, ale vyrobených z materiálov vysokej kvality, ako je jemná koža Nappa, napríklad sandále našich mužov, napríklad elegantne vyzerá a robí každý voľný čas perfektný!

Pánske žabky-flop-2021Z5LFD0R5GN91

Trendy letných obuvi 2021 - Náš záver

Či už muž alebo žena, športový alebo elegantný, tento rok boli dizajnéri inšpirovaní starými trendmi a novými nápadmi a teraz sme rozmaznaní na výber.

Ale na zjednodušenie vašich modelov rozhodnutia Zaqq vám ponúkajú jedinečný a výrazný pocit naboso a sú skutočným zážitkom pre celý váš muskuloskeletálny systém.

Ballerinas letný trend 2021

Prajeme vám nezabudnuteľné leto!
A vieme, ktorý model topánok naboso vás najviac presvedčí, len k nemu komentujte nižšie!

Váš tím Zaqq

Späť na blog
1 od 3