S topánkami Chuqqs na bosé topánky vo festivale leto

Mit CHUQQS Barfußschuhe in den Festival-Sommer

Trpezlivo sme dlho čakali, boli sme plné nádeje a očakávania na nasledujúci čas. Teraz prišla okamih pre slobodu, voľný čas a pouličné jedlo. Nakoniec ísť do „vonku“ a znova si užiť naše životy.

Túžba po letnom večierku, revúce basy a útulné letné noci spárované s atmosférou ohňa a pouličné jedlo nové výtvory, ako je Flambent Ice alebo Mini, sa vpustili. Na oslavu pod hviezdnou oblohou, búšiaci oheň s útulnými gitarovými zvukmi a turbulentnými dejami ste vždy v prednej rade so svojimi Chuqq.

Zaqq-chuqqs bosé topánky-2

Príležitostná hladká kožená Chuqq môže prežiť bohaté festivaly bez kocoviny a kombinuje všetky výhody topánky naboso. Je so svojou modernou gumovou podrážkou, jeho bielym špičkovým čiapkou a ľahkosťou trendu v nepokojoch. Hladká kožená topánka tiež prežije daždivé večery, rozliate nápoje alebo spotené koncerty. V farebnom zhonu a zhonu sa z davu vynárajú vaše polovičné topánky na tenisky a povzbudzujú vás, aby ste tancovali s podrážkou gumy, ktorá nie je v gumári.

S bielymi šnúrkami a znakom Zaqq sa vaše Chuqq stanú skutočnými jedinečnými položkami. Bosá topánka Zaqq spája hornú kožu nappa s topánkou s štýlový vzhľad so švami. Otvorená a priedušná hladká koža bola jemne opálená a špeciálne jemne brúsená. Vysoko flexibilný, protilóbny, oterný -rezistentný podrážka bola šitá rukou s väzbami bez rozpúšťadla na hriadeli.

S našimi Chuqq v farbách bielej, šedej, čiernej a modrej farby ste dobre vybavení na večierok a koncertný život a môžete si vychutnať ten najskrytejší čas sami.

Cítite sa, cítite sa zaqq.

Zaqq-chuqqs bosé topánky 3
Späť na blog
1 od 3