Naše úplne nové topánky naboso v zlate a striebre

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

S našimi novými modelmi môžete na konci leta skutočne zažiariť. Bosé topánky v zlate a strieborní korenia každý outfit a sú dôkazom, ktorý pohodlie a štýl dokonale zapadajú.

Krátko po vydaní v obchode boli niektoré veľkosti už vypredané, t. J. Prístup rýchlo, ak chcete v lete z týchto ženských topánok naboso.

Opona pre úplne nové modely: Qosmo Champagne, Qoqet Osiris, Uniqe Silver a Katar White!

 

Qosmo Champagne-Your Boso Loafer so štýlom

Klasické mokasíny sú pre vás príliš buržoázne? Ako kozmopolitan si ceníte nekonvenčný štýl, ktorý je stále elegantný? Potom je náš Qosmo Champagne váš nový pohodlný Loafer! Trblietavé zlato, podobne ako šampanské, ktoré bliká na skle, prináša do vášho vzhľadu určitý pôvab. Dalo by sa takmer zabudnúť, že za trblietavá fasáda je skrytá pohodlná topánka naboso. Qosmo Champagne je váš nový bosý loafer, ktorý je zaručený, že zabezpečí špeciálne chvíle!

Barfuss-laafer-Qosmo Champagne

Na šampanské Qosmo - kliknite sem!

 

Qoqet Osiris - zvodné sandále naboso

Cheeky a zvodné, náš QOQET žije podľa svojho mena! S týmito sandálmi naboso dostanete to, čo chcete!

Vďaka špeciálnemu strihu týchto sandálov nabosých je celý váš vzhľad neuveriteľne ženský vzhľad. Mäkká koža nappa v lesklom zlatom tóne vytvára zvyšok. Ktokoľvek hovorí, že topánky naboso nemôžu vyzerať neuveriteľne sexy? Qoqet Osiris je záhadne zvodný a napriek tomu úplne pohodlný.

Bosé sandále-qoqet-osiris

Na Qoqet Osiris - kliknite sem!

  

Uniqe Silver - váš jedinečný sandál naboso

Jedinečné sandále naboso pre jedinečné ženy, naše Uniqe Silver je snom v horúcich letných dňoch. Rafinovaný priebeh popruhov vyzerá obzvlášť žensky a zároveň zaisťuje optimálne držanie. Uniqe je nielen absolútne jedinečný, ale tiež vyžaruje dobrú náladu. Núti vás žiariť svojím vzhľadom a robí z vášho letného oblečenia oči.

Bosé sandále Univerzálne strieborné striebro

Na Strieborné Uniqe - kliknite sem!

 

Qarat White - vaše hravé sandále naboso

Niekedy to musí byť trochu viac! Katar je očarujúci a súčasne vyhradený s gemstickom zarámovaným v koži. S týmito sandálmi naboso ste vždy dobre oblečení v lete, pretože je obzvlášť ženský kvôli hravému dizajnu.

Bosý sandál qarat biely

Na Qarat White - kliknite sem!

 

Teraz sa pýtate? Ktorý nový model topánok naboso sa vám naozaj páči? Ktoré topánky naboso chcete v inej farbe?

Prosím, napíšte nám do komentárov. Iba ak vieme, že vaše želania, môžeme v budúcnosti vyrábať topánky naboso, ktoré spĺňajú vaše nápady.

Na tento rok na vás čaká niekoľko prekvapení, dovtedy si valíme rukávy a pokračujeme v tvrdej práci.

Váš tím Zaqq

Späť na blog
1 od 3