Láska v prvom kroku s topánkami Zaqq yorq

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Naša zákazník Judith nám poslal nasledujúcu správu o jej skúsenostiach s našimi topánkami naboso. Sme ohromení riadkami a ďakujem vám veľmi pekne.

 

Chcete nám tiež poslať správu o publikácii?

Potom nám napíšte:

we@zaqq.de

 

 Zážitok-za-za-barefoot topánky-yorq-4pgfx5dwwu53k4 

Pravým príbehom

"Chceš to skúsiť ???". Tentokrát to nebolo o šťavnatom kuse čokoládového koláča. Kráčal som so svojím najlepším priateľom, keď mi povedala o svojich prvých bosých topánkach s jasnými očami. Pretože vyzerali mimoriadne nenápadne, nevidel som žiadny dôvod, prečo sa ich osloviť na obuvi. Prepáč!

Až do dnešného dňa sa tiež musím priznať, že som o tomto druhu topánok nikdy nepočul. Znelo to čudne a nebol som si istý, čo mám očakávať. No, nezomrel by som na to ...

Pretože moja priateľka je tiež milá a absolútne mimoriadna (kto jazdí na práci s koňom?) A všetko, čo ju inšpiruje, celkom cool a trendy, súhlasil som a vymenili sme si - ale iba správnu topánku. Chcel som byť na bezpečnej strane. Keď som sa vyliahol a šnúrky boli zviazané, bežal som a potom sa to stalo ...

 

Zážitok-zataqq-barefoot topánky-yorq-3

 

Ako prvá bosá topánka zmenila môj život

... bol som omámený. Nie preto, že by som upadol. Haha! No Pretože som mal na sebe dve rôzne topánky, bol som schopný nájsť priamy rozdiel. Zatiaľ čo moja vlastná topánka zachytila ​​moju nohu, moje prsty na nohách a balík v topánke naboso mali dostatok priestoru. Topánka bola mimoriadne mäkká a dokonale zasadená na mojej nohe. Bolo to útulné mäkké a veľmi ľahké, akoby som nemal vôbec topánku. Ale bol tam! Videl som ho?.

Ale skutočné zvýraznenie, prostredníctvom ktorého som nemohol krútiť svoje nadšenie, bol super flexibilný a mäkký podrážka. Každý krok mi dovoľte cítiť pod zemou. S veľkými očami a otvorenými ústami mi do mysle zastrelila iba jedna myšlienka: zamiloval som sa.

Od detstva som miloval chôdzu naboso. Mali sme veľkú záhradu. Bol to moja podnikateľská herňa. Tam sa mi podarilo zistiť svet s nohami. Mäkká tráva, uhlové kamene - ktoré v lete žiarivo žiarili - cítiť sa jemne, štekľujúci piesok a škrabance nášho plaváka - to bolo vždy fantastické dobrodružstvo.

V spomienkach som si teraz nasadil druhú topánku naboso a bol som si istý: moja priateľka by ju nikdy nedostala späť.

Ach nie, stále bol problém ...

 

 

Utláčaná túžba po bosých topánkach

Aj keď som krátko premýšľal o rýchlom (a skvelých, mega, mimoriadne pohodlných!) Krok, aby som hľadal šírku, aby som konečne mohol nazvať topánky svojimi vlastnými, a tak som odmietol tieto odporné myšlienky a samozrejme dal topánky späť. Priateľstvo navždy.

Ale ako to pokračovalo? Čo sa stalo s mojou veľkou láskou k bosým topánkam?

Skutočne sme sa na seba stratili niekoľko rokov - topánka naboso a ja. Dôvodom nebola forma v tom čase, v ktorej sa niektorí ľudia cítia ako zvyknutí. Nie, toto je jednoducho tvar našich nôh. Pretože naše telo v plnom rozsahu je estetickým majstrovským dielom, naše nohy sú tiež perfektné. Tak prečo nenosiť topánku, ktorá zodpovedá pôvodne koncipovaným obrysom? Je to tiež oveľa zdravšie a zabraňuje zlému polohovaniu prstov na nohách, a tým aj ďalšie zdravotné problémy. Napríklad táto odporná a bežná bytosť, ktorá je to, že Vuxal Hallis, NO, Hulla Vaxis, Axel Valgis alebo to bol Hallux Valgus? Každopádne s tým bojujem už mnoho rokov. Vysoké podpätky boli mojím zánikom. Môžu odpočívať v pokoji.

No, späť k skutočnému problému s topánkou mojej priateľky: Bol to ... dizajn. Topánka nebola absolútne ničím, tak, bez výrazu, nevýrazná. Že „isté niečo“ chýbalo. Niečo špeciálne. Tento „wow“ alebo „boah“, vďaka ktorému ste veselo tlieskali. Viem, že to nemusí byť vždy extravagantné. Ale niekedy!

A okrem: Ak musím zamknúť nohy (naboso pracovať? Lepšie nie ...), potom by ste mali byť krásni. Ako keby ste žili vo svojom malom paláci? . Takže túžba po dokonalých bosých topánkach spánku vo mne a jedného dňa by sa mala konečne dojčiť ...

 

Zážitok-zataqq-barefoot topánky-yorq-1
Zážitok-za-za-barefoot topánky-yorq-5

 

Láska k topánkam naboso, ktorá sa považovala za stratenú, znovuobjavenú

Po rokoch sa opäť rozšírila láska k bosým topánkam. Nakoniec!

Môj výskum ukázal, že topánky naboso alebo SO -zavolané „minimálne topánky“ sa teraz na trhu naďalej etablovali. Takže som si prehliadol rôzne internetové obchody od Well -známych poskytovateľov obuvi naboso. Stretol som Zaqq. A zistili, že existujú kreatívne mysle s mäkkým miestom pre udržateľnosť a dizajn, ktoré tvrdia, že vytvárajú niečo zvláštne. Funkčnosť spĺňa dizajn.

Výsledkom sú rôzne modely. Bez ničoho som už nemusel robiť. K dispozícii sú baleríny, obchodné topánky, papuče, mokasíny, vonkajšie topánky, bežecké topánky, sandále, čipky -up topánky, ponožkové topánky, topánky. Dokonca aj tenisové modely sa líšia: Times Highop alebo Mid-Cut. Široké spektrum typov topánok naboso mi dovoľte pozrieť sa do môjho tabletu v úcte.

Či už je dynamická, elegantná, extravagantná, exotická, klasická, príležitostná, sofistikovaná, retro, romantická, športová - v každej farbe je každý štýl. Či už monochromatické alebo šťastné farebné. Či už kovové trblietky alebo faktické a čisté.

Pripojí sa aj oči. Farebné podrážky a šnúrky, trblietavé kamenné spotrebiče, trblietavé flitre, kvetinová výšivka, ušľachtilé čipky, chladné nity, strieborné a zlaté popruhy, pletené popruhy.

Takže som mal sny a nápady o dokonalých bosých topánkach. Zaqq ma zobudil a objasnil mi to: moje sny sa nezdajú nielen skutočné, sú!

Dokonca aj môj milovaný bežecká podrážka - vrchol každej bosej topánky - je ponúkaný v rôznych variáciách. S tlmením alebo bez tlmenia (to nemá nič spoločné s varením, ale s funkciou absorbovania sily, ktorá vzniká pri výskyte) a odlišné sily podošvy a hĺbky profilu.

Prepáčte, späť k príbehu. Tak som tam fackoval a túžil po prvej vlastnej bosej topánke. Keby sa znova nevznikol iným problémom: objavil som v Zaqq extrémne veľa špeciálnych a výrazných návrhov, za ktoré som odišiel, takže som nevedel, ako za tieto topánky v jednom živote zaplatiť. No, tak som si vybral „menej je viac“. A tak som našiel svoju absolútnu obľúbenú topánku naboso ... Yorq.

 

 

Začiatok veľkého milostného príbehu na bosé topánky

Nakoniec som držal krabicu na topánky v rukách a otvoril som ju spomalene. Myslíš si, že som blázon? Áno, uh, nie! Len si myslím, že by ste si mali užiť každú sekundu, ak ste si vybrali tú správnu. Takže to pokračuje. Objavil sa hlboký čierny hodvábny papier, ktorý som zložil rovnako opatrne a praskajúci. A tam bol. Môj predmet túžby. Moja prvá topánka naboso. Moje zlatko!

Krásna stredná loď, ktorá bola šikovne predstavená kombináciou najlepšej kože velora a nappa. Kus šperkov vyrobených pre mňa v dokonalosti remesla. Trochu retro a napriek tomu absolútne aktuálne. Pri bližšej kontrole som si všimol ďalšie zvýraznenie: optickú pätu. Vyzerá to trochu ako obchodná topánka v rúchu na batožinu. Dobre premyslené až do najmenších detailov.

Moja prvá prechádzka s mojím „novým“ bola samozrejme sen. Mimochodom, nemusel som bežať v topánke alebo si pomaly zvyknúť na beh s topánkami naboso. Prečo tiež? Nemusím si zvyknúť na bosú.

A opäť som sa znova dozvedel: naše nohy nás prenášajú tisíce kilometrov v našich životoch, a preto zarobia to najlepšie. Už nechcem nosiť žiadne iné topánky. Za to sa mi tento pocit príliš páčil a pri behu miloval.

Takže teraz, keď som takmer predal celý svoj interiér, aby som si oddal svojmu novému nákladnému vozidlu a mal viac bosých topánok ako jedlá v byte, môžem sa konečne šťastne a spokojne usadiť. Nie, samozrejme to bolo len zábava. Mám presne jeden kus jedál viac ako topánky naboso.

Môj záver: S perfektnou bosou topánkou môžete cítiť a užiť si život ešte viac.

 

Zážitok-za-za-barefoot topánky-yorq-6djhbg32ounbp

Ďakujem Judith za túto skvelú správu o našich bosých topánkach. Prajeme vám lásku k nášmu yorqovi, ktorý udržuje celú topánku. Ale úprimne povedané, nepochybujeme.

Aká bola vaša prvá skúsenosť s topánkami naboso? Bol tiež milostný príbeh? Schwelge v spomienkach a rád by zanechal komentár so svojimi skúsenosťami. Máte tiež obľúbený dizajn Zaqq? Sme nadšení.

Samozrejme, môžete nám tiež poslať podrobnú správu o publikovaní. Napíš nám:

 we@zaqq.de

Cítite sa, cítite Zaqq.

Späť na blog
1 od 3