Vkĺznite a cítite sa dobre - ZAQQ BAREFOOT SONE ROQQ TRAIL BLACK

Reinschlüpfen und wohlfühlen - der ZAQQ Barfußschuhs ROQQ Trail Black

Táto správa o skúsenostiach nám poslala vážne zo Švajčiarska. Je šťastný zakaždým, keď si dáva topánky Zaqq naboso. A my sme ešte šťastnejší!

Ďakujem vážne za vaše slová. Prajeme vám, aby ste pokračovali v skvelých zájazdoch s našou outdoorovou topánkou Rooq Trail Black.

Chcete nám tiež poslať správu o publikácii?

Potom nám napíšte:

we@zaqq.de

Pri hľadaní ľahkej turistickej topánky, ktorá obsahuje členky a je pohodlná na prepravu v letných teplotách, som skončil s trailom Zaqq Roqq. Predtým som vyskúšal topánky od iných poskytovateľov, správna topánka tam nebola.

Objednal som si ho vo veľkosti 47. Moja „normálna“ veľkosť je 45, mám pocit, že moje nohy potrebujú viac priestoru asi po dvoch rokoch.

Dodávka bola okamžite. Vždy som prekvapený, ako rýchlo to funguje, pretože žijem vo Švajčiarsku. Moja prvá myšlienka, keď som to vyskúšal, bolo „vkĺznuť a cítiť sa dobre“, pretože by to malo byť s topánkou.

Zážitok-zataqq-roq-3ZGWBS5YYYYYYYYYY8FSAZažiť Zaqq-ROQQQ-2
Zážitok-zataqq-roq-1g6kw9y4vhe8ua

Topánka je ľahká, veľmi pohodlná a doslova objíma moje nohy. Za posledné dva mesiace som to testoval vo veľkej miere, či už na túre v Chiemgau Alpách, vo vnútri Portugalska alebo tu vo Švajčiarsku. V letných teplotách nie je nič štipky ani kŕče nôh, nie je veľmi príjemné nosiť.

V topánkach sa cítim bezpečne. Počas kábla robím dvojitý uzol, inak sa uzol rád rozpustí. Nie je vodotesný, čo nie je možné s materiálom. Topánka sa ľahko stará, zvyčajne stačí kefa alebo vlhká handrička. Impregnácia sprej chráni pred vlhkými lúkami, ale nie tiež celé hodiny.

Môže to znieť čudne - som šťastný zakaždým, keď som si obliekol topánky.

Späť na blog
1 od 3