Moje bosé topánky pre každú príležitosť: sqy biela

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Naša zákaznícka Valentina už bola nadšená svojimi expeqs. Na letnú polovicu -ročná sa zamilovala do športovej bosej topánky Sqy White.

Ďakujeme za túto krásnu správu o zážitku a veľa pohodlných zájazdov s vašimi novými topánkami naboso.


Chcete nám tiež poslať správu o publikácii?

Potom nám napíšte:
we@zaqq.de

Sqy-white-3erdblnku5rjqa


Keby som mohol mať iba jednu topánku, bola by to moja nová Sqy White! Táto topánka naboso ma úplne presvedčila. Ale najlepšie je na začiatku chytiť. Minulý rok som si objednal svoje prvé topánky Zaqq naboso, keď som sa podrobne zaoberal témou. Pretože chcem vlastniť len veľmi málo topánok, malo by to byť polovica a predovšetkým nepremokavá turistická topánka, ktorá nevyzerá ako vonkajšie. Zamranal som sa u rôznych poskytovateľov, ale uviazol som na vodotesnej vode EXPEQ Vegan Marone. A čo môžem povedať, bol som nadšený. Táto podrážka je pekná a drzá a beží úžasne mäkká.
Sqy-White 2elrf2x7qfkva0
Preto by moja letná polovica mala mať tento jediný jediný. Sqy White ma okamžite upútal. Ako bežecká topánka v obchode Zaqq vyzerá tiež úplne vhodne na každodenné použitie vďaka bielemu materiálu. Takže som narazil na dva vtáky jedným kameňom a môžem prilákať túto topánku naboso v meste aj na športových aktivitách. Okrem toho je Sqy White tiež vegánsky, čo pre mňa bolo obzvlášť dôležité podľa môjho výberu.
Sqy-White 4QV7WWPR79OS9
Po dvoch týždňoch intenzívneho behu v tejto bosej topánke som rovnako nadšený ako pri prvej skúške v mojom byte. Svetlá, flexibilná a univerzálne použiteľná, moja nová obľúbená topánka pre každú príležitosť.

 

Podrobnosti o obuvi Sqy naboso biele

Táto topánka naboso nemusí byť zostavená, čo je pre mňa veľkou výhodou. Elastický pás je pripevnený k hornej časti tkaniva pružného sieťoviny, takže topánka dobre sedí. Tkanina zo sieťoviny je udržiavaná v necitlivom sivom tóne. Nevidíte každé miesto v tomto mieste, čo je ďalšou výhodou na prehliadkach cez prírodu.
Sqy-biela 5ed4diqbme53pv
Biela vrstva je šitá na vonkajšej strane okolo tkaniny, ktorá vyzerá ako koža, ale je vyrobená z vegánskeho materiálu. Môže byť úžasne utretý. Trávnaté škvrny aj bahno bolo možné bez problémov odstrániť. Šnúrky sú v skutočnosti pružné, ktoré dávajú obuvi bosej lepší vzhľad. Môžete ich tiež potiahnuť bližšie alebo uzol nižšie, ak sú topánky príliš ďaleko. Pre mňa bola bosá topánka optimálna od začiatku. Z vnútornej strany sa šije tyrkysová, veľmi jemná textilná vrstva, ktorá sa opticky hodí veľmi pekne. Keď je to topánka oblečená, nevidíte ich.
Sqy-biela
Kde mám všade nosiť Sqy? So svetlým dizajnom, ako už bolo spomenuté, SQY nevyzerá ako typická športová topánka. Preto nosím tieto topánky naboso do práce. Keďže som už nejaký čas bežal 5 km do kancelárie, som obzvlášť šťastný, že som našiel takú útulnú topánku. Cez víkend bude táto bosá topánka prevedená cez jeho kroky. Urobil som niekoľko dlhých zájazdov po poliach a lesoch a som stále nadšený.

Teraz som našiel svoju studenú sezónnu topánku s EXPEQ a mojou dobrou poveternostnou obuvou s SQY. Existuje iba niekoľko sandálov pre strednú leto! Ale čoskoro sa nastúpim so mnou.

Späť na blog
1 od 3