Qollins Brown - môj nový Chelsaboot pre každú príležitosť

QOLLINS Brown - mein neuer Chelseaboot für jede Gelegenheit

Náš zákazník Stefanie nám poslal túto krásnu správu o zážitku na našom Chelsea Boot Qollins. Je nadšená, aj keď vopred mala málo skúseností s topánkami naboso.

Prajeme vám veľa skvelých prechádzok s vašimi novými Qollins.


Chcete nám tiež poslať správu o publikácii?

Potom nám napíšte:
we@zaqq.de

___

Qollins-Cognac-6


Páči sa mi svoje nové bosé topánky Qollins, ktoré som nosil v nepretržitom používaní už 3 týždne. Jednoducho idú so všetkým, presne to, čo som hľadal.

Prešiel som dobrým priateľom na Zaqq, ktorý takmer vždy nosil jej topánky Sparqle, keď sa s ňou stretnem. Dokonca ani v lete sa bez toho nechce obísť. Bohužiaľ máme 3 veľkosti obuvi inak, takže som sa mohol dostať do tvojich topánok, ale pre mňa boli príliš veľké. Ale aspoň som mal pocit topánok Zaqq naboso.

Dlho som o tom premýšľal, či by som si mal objednať rovnakú batožinu, ale potom som zistil, že je lepšie zvoliť iný model.

Qollins Cognac-4
Znovu a znovu som sa prehnal v obchode na topánky na jar. Aby som bol úprimný, trvalo mi pol roka, kým som sa konečne obliekol. Jedna vec bola istá, že to musí byť čln Chelsea, ktorý možno kombinovať športové aj ženské. Qollins Brown a Qey West Cognac boli na vrchole môjho zoznamu.
Qollins Cognac-1
Pretože mestská prestávka bola v mestskej prestávke a ja som na ňu nemal žiadne vhodné a predovšetkým pohodlné topánky, rozhodol som sa pre Qollins bez ďalšieho oka, pretože má kratšiu hriadeľ, a preto sa dá nosiť v teplejších dňoch. Vždy cestujem s minimálnou batožinou a chcel som topánku, ktorú môžem nosiť pri každej príležitosti. A to funguje bez problémov. Vyzerá dobre pre džínsy, ale môžem ju tiež úžasne nosiť na sukni bez toho, aby bol robustný. Perfektné!
Krásna teplá farba sa tiež hodí k môjmu štýlu oblečenia a s dekoráciou kvetov v koži, Qollins tiež vyzerá obzvlášť žensky s inak športovým dotykom.

Objednávka a preprava

Bol som príjemne prekvapený tým, ako rýchlo prišiel objednávka. Aby som mohol založiť topánky, objednal som im navyše 4 týždne pred mojím mestským výletom. Ale prišli so mnou po 2 dňoch. Páni, to bola skutočne doručovanie bleskov.

Qollins Cognac-3

Prvý dojem z mojich bosých topánok Qollins

Čo môžem povedať, môj nový Qollins Brown je sen o topánke !!! Už som to nosil takmer 3 týždne a od prvého dňa som nadšený. Podrážka je úžasne mäkká a flexibilná. Moje prsty majú priestor bez toho, aby loď vyzerala príliš kačica ako s ostatnými topánkami naboso. Naopak, vyzerá to dokonca veľmi žensky a zároveň má športový dotyk.
Musím však tiež pripustiť, že som si musel najprv zvyknúť na topánky. Bosá topánka vyzerá veľmi odlišne, najmä pri pohľade na vrchol, ako topánka s úzkou výklenkom s vysokou podrážkou.
Moji priatelia si nevšimli rozdiel, niektorí dokonca hovorili s mojimi krásnymi topánkami. Všetky dievčatá z môjho kruhu priateľov Chelsea topánky z Zaqq pravdepodobne budú mať pravdepodobne čoskoro.

Qollins-cognac-5lcr21gzjmgh

Materiál a spracovanie

Boot je veľmi kvalitný. Švy sú vytiahnuté čisté a vyzerajú veľmi robustne. Pretože som ho nosil iba niekoľko týždňov, samozrejme nemôžem povedať, či Qollins tiež trvá mnoho rokov. Ale keďže mám dobrý príklad svojej priateľky s jej Sparqle, predpokladám, že moji Qollins tiež drží to, čo sľubuje.
Koža je zvonku obzvlášť zamatová, takmer vyzerá ako látka. Ale je to v skutočnosti jemný semiš. Hladká koža je zvnútra šitá, z nej sú iba elastické vložky. Vnútorná podrážka je tiež vyrobená z hladkej kože.
Na začiatku boli Qollins stále trochu tuhé, ale to už bolo prvý deň. Predtým, ako som mal na sebe prvé správne opotrebenie, posunul som materiál dozadu a späť na chrbte k päte, aby som bol elastickejší. A tak som od začiatku mal skvelý behový pocit.

Cítiť pohodlie v Qollins

Ako už bolo spomenuté, podrážka je obzvlášť mäkká. Pretože si stále zvyknem na topánky naboso v „normálnych“ topánkach po viac ako 20 rokoch, mäkká podrážka je v poriadku. Mám dokonca pocit, že tlmia viac ako mnoho mojich starých topánok, aj keď podrážka je taká tenká. Na pätách sa ťažšie dostávam, čo so mnou vždy vyvolalo silné problémy s chrbtom. Môžem bežať v Qollins celé hodiny a problémy s chrbtom sa zlepšili oveľa lepšie. Možno je to tiež preto, že sa moja pasáž automaticky prispôsobuje, keď nosím bosé topánky. Pravdepodobne sa dostanem na päty cez plochý podrážka menej tvrdo, ale skôr rovnomerne na celej nohe.

Záver
S Qollins som našiel topánku, ktorá spĺňa moje očakávania od pohodlnej topánky naboso. Som viac ako spokojný a môžem odporučiť Qollins bez obmedzenia. Určite to nebude moja posledná topánka naboso, keď mám chuť. Na leto sa mi už páči pár Suqar Ballerinas vyrobených z látky, ktorá sa veľmi páči. Vďaka tímu Zaqq za dobrú prácu je určite nový pravidelný zákazník. S pozdravom Stefanie

Späť na blog
1 od 3