Vegánske topánky - topánky naboso vyrobené z vegánskych materiálov

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Náš sortiment vegánskych a udržateľných topánok naboso rastie neustále a dopyt nám ukazuje, že máme pravdu!

Vegan nie je len trendom a najmä nielen strava, je to životný štýl. Všetko, čo je pôvodu zvierat, sa nespotrebuje. Jedlo, ako je mäso, mlieko alebo syr, sú tabu. Vegánsky životný štýl sa netýka iba výživy. Kozmetika, ktorá bola testovaná na zvieratách alebo na živočíšne prísady, sa nepoužíva. Spotreba však prechádza od oblečenia. Vegáni robia bez všetkého vyrobeného z vlny, hodvábu alebo kože. S rastúcim počtom vegánov preto rastie dopyt po vegánskej obuvi.

S našimi vegánskymi bosými topánkami môžete dôverovať, že nič nepochádza zo zvieracieho pôvodu.Naše modely tu uvedené 100% Vegetárian.

Šedá veganer

Qnit

 

Vegánske topánky pre ženy a mužov

Keď sme sa začali spoliehať na vegánske topánky naboso, boli sme prekvapení, čo je možné bez kože. Priznávame, že sme boli spočiatku veľmi skeptickí, koniec koncov, naše topánky by mali byť rovnako zdravé, pohodlné a odolné ako naše modely, ktoré nie sú vetgánmi.

Zachránili sme vegánske materiály ako umelé, nedýchacie aktívne a krátkodobé v zadnej časti hlavy! Potom, čo sme sa intenzívne zaoberali témou, sme nadšení.

Dali sme rôzne vegánske materiály cez ich kroky a vybrali sme to najlepšie pre naše topánky. Medzitým máme majestátny výber vegánskych topánok naboso pre ženy a mužov a stále viac a viac sa pridávajú. Zastavte sa čas od času, je nám zaručené, že v našom programe budeme mať ďalšiu vegánsku ženskú alebo pánsku topánku.

Balerína vegánske dámy Twist Fantasy

Materiály pre naše vegánske topánky

Pre naše topánky používame rôzne vegánske materiály. Pod príslušným popisom topánky nájdete podrobné informácie pre každý model.

Tieto úžasné tkaniny nájdete od nás:

Ökotex 100 tkanina

Vegánska látka vyzerá takmer ako divoká koža a je veľmi jemná a hladká. Je tiež priedušný a má antibakteriálny povrch. Materiál bol certifikovaný spoločnosťou Ökotex 100 a je jedným z najukologickejších vegánskych tkanín pre topánky.

korok

Spoločnosť Kork vyvinula v posledných rokoch ako jeden z najpopulárnejších prírodných materiálov. Používame vysoko kvalitný korok z Portugalska pre naše vegánske topánky, ktoré pochádzajú z trvalo udržateľnej výroby.

Cork je ideálny zvršok pre topánky, pretože je priedušná, odrazová voda a môžete ju ľahko vyčistiť vlhkou handričkou.

Piñatex

Piñatex je vyrobený z celulózového vlákna ananásových čepelí, z odpadového produktu ananásového priemyslu. Listy sa zvyčajne spália alebo otáčajú sami.

Produkciou Piñatexu majú poľnohospodári ananásu dokonca možnosť generovať ďalší príjem z odpadového produktu.

Piñatex je obzvlášť udržateľný produkt, pretože na výrobu nie sú potrebné žiadne ďalšie zdroje, ako sú pôda, voda, elektrina alebo hnojivá.

Piñatex sa dá použiť všade, kde sa zvyčajne používa koža. Je priedušný, vytvorený a veľmi odolný, a teda ideálny materiál pre vegánske topánky.

Tkanivo

Pre naše vzdušné letné topánky používame vegánske sieťové tkanivo ako vonkajší materiál v súvislosti s vnútornou bavlnou. Obidve sú úžasne priedušné, a preto sú ideálne pre teplejšie dni v roku.

 Vegánska dáma topánky

Skátorský popol

Vegánske tenisky - vaše nové voľné topánky

 

Nie bez mojich vegánskych tenisiek! Ste tiež jedným z ľudí, ktorí sa spoliehajú na svoje tenisky od zimy do leta? Akonáhle budete nosiť naše Zaqqs, už ich nechcete zobrať, sú tak pohodlné.

Našli ste už svoju bosú topánku? Ak nie, nájdete tu malý výber našich vegánskych a štýlových obuvi voľného času. Pozrite sa tiež na topánky pre šport, obchod a turistiku. Objavíte ďalšie modely pre ženy a mužov.

 

Qore Low Vegan White

Biela teniska je nevyhnutnosťou v skrinke na topánky, najmä ak je tiež vegánska! Náš Qore je tiež najlepším korkom, vyzerá úplne elegantne a je super pohodlne ako všetky naše topánky naboso.

 Weisser-veganer-sneaker5ieckptz95jlp

 

Tiqq Cork White

Náš vegánsky tiqq vyrobený z Corku je o niečo tmavší ako Qore. Ale v béžovom béžovom béžovom mieste vyzerá aspoň dobre. Teraz ste rozmaznaní na výber! Čo si vyberiete?

Veganer-Sneaker Cork

 

 

Piquant Vegan Brown - vaša vegánska teniska v semišovom vzhľade

Jednoducho elegantný, štýlový a nadčasový. Náš pikant pracuje. Jemný hnedý tón možno kombinovať so všetkým. Naša populárna teniska elegantná s nohavicami v kancelárii alebo s džínsami na grile, naša populárna teniska odoberie všetko a zaokrúhľuje každý outfit harmonicky. S naším vegánskym pikantom v divokej koži ste vždy odporúčame!

vegánske topánky dámy

 

Piquant Vegan Denim White-Your Vegan Sneaker v modrej a bielej farbe

Milujete kombinovať džínsy s teniskami? Potom je náš pikant v modrej farbe pre vás ten pravý! Vyzerá inteligentne a stále prináša eleganciu. Naša teniska je dôkazom toho, že vegánske topánky môžu vyzerať úplne moderne a ušľachtilé.

Pikantný

 

Dupleq Black White Vegan - štýlové stredné zem

Kvôli priedušnej tkanine zo sieťoviny sa vaše nohy v našom dupleq jednoducho cítia ako doma. Tláhovka pre všetkých nosičov, ktorí nechcú vidieť všetko čierne alebo biele, ale radi si vyberú zlatú strednú zem!

 Veganer-Sneaker muži

 

Taqq Cork Black - Láska na prvý pohľad

Naša teniska Fescher Black Cork je na prvý pohľad láska: štýlová, svieža, super svetlo a jednoducho Megabe, Taqq sa stáva vašou novou obľúbenou topánkou.

Veganer-Sneaker čierny

 

Jaq Vegan Black - váš športový spoločník

Náš Jaq je veľmi mazdatý s jej mäkkým vegánskym materiálom. Ukazuje sa zo svojej príležitostnej strany a dokonale zapadá do džínsov, ale tiež vás sprevádza na šport.

vegánske topánky-čierne

vegánska športová topánka

 

Luqqc Cork White-Your Your Strednej tenisky

Moderné a štýlové - Náš vegánsky Luqq je jednoducho očný. Vďaka ľahkej zmesi Cork-Piñatex s výraznou striebornou škvrnou vyzerá teniská s vysokou hodnotou veľmi ušľachtilý, ale tiež extravagantne. Vegánska teniska stredne rezaná nie je krajšia!

vegan-stredný teniska

 

Vegánske topánky: topánky Chelsea

Beatles milovali svoje topánky Chelsea a boli na cestách s členkovými topánkami za každé počasie. Po prvýkrát bola loď s typickými elastickými vložkami vyrobená v roku 1830, v tom čase ako čisté topánky. V 70. rokoch minulého storočia sa stal medzi ženskými topánkami aj v štýle.

Môžete skombinovať topánky Chelsea pre príležitostné obchodné oblečenie a všetky odevy pre voľný čas. Môžu vyzerať veľmi štýlovo, ale tiež mimoriadne príležitostne.

 

Vlastný kapitál čierny

Naša vegánska loď Chelsea z Piñatexu! Ťažko uveriť, že tento úžasný materiál sa získava z vlákien listov ananásu. Je to neuveriteľne dobré a je ešte lepšie. V tmavo šedej a čiernej podrážke sa zmestí do farby so všetkým, čo váš šatník ponúka.

vegánska topánka

 

Kapitálová modrá

Tmavá vegánska topánka vyrobená z Corku je jemne späť, aby zdôraznila váš outfit bez toho, aby priťahovala pozornosť.

vegánske topánky

 

Kapitálová biela

Členky topánky na letné šaty? Boho-Chic je už roky trendy. Náš Cork Equity je neformálny, ale kvôli jeho svetlému sfarbeniu mimoriadne ušľachtilé a letné. Hodí sa na všetky šaty boho a zdôrazňuje váš štýl v dokonalosti.

vegánske topánky

 

Vegánske obchodné topánky

Rozsah vegánskych topánok rastie a rastie, ale podnikateľské topánky hľadajú ihlu v sena. Absolútne sme to chceli zmeniť a vyrábali topánky vyrobené z vegánskych materiálov, ktoré vyzerajú tak štýlovo, že môžete byť tiež na pohodlných a zvieracích podrážkach v obchodnom živote.

Naše vegánske podnikateľské topánky sú zďaleka elegantnejšie, ktoré sú na trhu, a sme na to hrdí!

 

Briq Brogue Vegan Black

Naše BRIQ sú založené na klasickom rezy Derby. Ak sa pozriete pozorne, uvidíte dokonca odsek, ktorý je jednoducho súčasťou prísneho obchodného vzhľadu. Najlepšie je pozerať sa dvakrát, pretože tento odsek vôbec neexistuje, je iba zonokovaný zvonku do plochej bosej podrážky, aby poskytol maximálnu eleganciu podnikateľskej obuvi.

vegánska obchodná obuv

 

Duqe vegánske starožitné hnedé

Naozaj to nemôže byť elegantnejšie! Náš George Boot dokáže ľahko držať krok s najlepšou obchodnou obuvou. Jeho lesklý vegánsky materiál vyzerá mätúce podobne.

vegánske topánky muži

 

Qrand Cork White

V lete je náš ľahký Qrand z Korku tou správnou voľbou pre pohodlnú chôdzu do kancelárie. S jeho svetlou farbou a elegantným rezom je váš štýlový spoločník pri teplejších teplotách.

vegánske topánky

 

Pikantný vegánsky koňak

To je hnedý semiš! Nie, ale tkanina Ökotex 100 vyzerá takmer rovnako. Light Brown prináša stále viac a viac kontrastu k vášmu obchodnému vzhľadu a robí vás zaujímavým. Vďaka tejto vegánskej obchodnej teniske sa v kancelárii nikdy nedostane.

vegánske obchodné topánky dámy

 

Pikantná vegánska čierna

V čiernej farbe je možné náš pikant skutočne preniesť do všetkých príležitostných obchodných odevov. Po oblečení a vzorke ho teraz budete chcieť nosiť každý deň v kancelárii. Ľahké, pohodlné a krásne!

vegánske topánky

 

Peaq Vegan Black

Náš Peaq je jednoduchý pohľad vyrobený z matného vegánskeho materiálu. Môže sa voľne prenášať na všetky obchodné príležitostné oblečenie.

Pánske topánky vegánske

Vegánske topánky na zimu

Chceli sme tiež vyrobiť vegánske, štýlové topánky pre chladnejšie obdobie. Už máte na výber medzi štyrmi rôznymi modelmi, ale na nasledujúcu zimu budú nejaké topánky. Tešíme sa! Takže pre vás zostáva vzrušujúce!

 

Predbežná zimná vegánska čierna

topánky vegánsky

Náš prequel je orezaný o niečo vyššie a siaha na členok. Jeho kryt je z Ökotexu 100 látky. Vo vnútri sme šili útulnú priedušnú a antibakteriálnu mikrovláknovú tkanivo. Polovičná topánka udržuje vaše nohy pekné a teplé v zime. Vďaka svojmu jednoduchému dizajnu je to vaše pohodlné všetko pre každý outfit!

 

Quintic - vaše vegánske topánky

Naše kvintici sú k dispozícii v troch rôznych farbách. Keď prídu skutočne chladné teploty, ste dobre vybavení týmito vegánskymi topánkami. Nemusíte však robiť bez štýlu a pohodlia, pretože jednoducho vyzerajú fantasticky. Topánky sú také pohodlné, že ich môžete nielen preniesť do kancelárie alebo prechádzať sa mestom, ale aj na vašej túre cez Winterwonderland.

Quintic Winter Vegan Black

Topánka vegánskych mužov

 

Kvintický zimný vegánsky grut

Zimná topánka vegan

 

 

Quintic Winter Vegan Tabaco

Topánka vegánskych dámy

 

Vegánske vonkajšie a turistické topánky

 Samozrejme môžete prilákať vyššie uvedené topánky pre všetky outdoorové aktivity, pretože každý má jednu spoločnú vec: sú robustné, ľahké a úplne pohodlné. Ako topánky naboso majú každý plochý a veľmi flexibilný rozmanitosť.

Tu vám ukážeme niektoré modely, ktoré sa tiež prezentujú zvonku, napríklad vonkajšie alebo turistické topánky- samozrejme vegánske.

 

Quiq Trail Black Vegan

Táto vegánska topánka vás bude inšpirovať. Nielenže zaberá každú beh, ale aj každú túru s vami. Quiq je vyrobený z vegánskej sieťoviny, ktorá je mimoriadne priedušná. Vaše nohy sa potia ani pri vysokých teplotách.

Vegánske vonkajšie topánky

 

Hiqe - vegánske turistické topánky

Názov je program. Naše hiqes sú typické turistické topánky z vzhľadu. Jar, leto, jeseň alebo zima? Nezáleží na tom, pretože s hiqe ste dobre vybavení na každú sezónu. Vonkajšia topánka zaisťuje, že sa vaše nohy cítia pohodlne v teplých dňoch aj za mokrého a chladného počasia - vďaka špeciálnemu priedušnému a nepremokavému materiálu.

Hiqe nízky vegánsky ťavový červený vodotesný

Turistické topánky vegánske

 

Hiqe vegan Sierra nepremokavý

Turistika vegánsky

 

Expeq

EXPEQ je ušľachtilé popravu turistickej obuvi. Vonkajší materiál voskovaného vegánskeho vonkajšieho materiálu vyzerá takmer ako koža. Môžete tiež nosiť polovicu topánky v kancelárii alebo pri prechádzke. EXPEQ je v zime perfektný všetko.

 

Expeq vegan cuoio vodotesný

Vonkajšie topánky vegánske

 

Expeq vegan marone vodotesný

vegánske topánky šport

 

 

 

Späť na blog
1 od 3