S topánkami na bosú zhora za studenú zimu

Mit ZAQQ Barfußschuhen durch den kalten Winter

A už je tam, cinúca zima. Kto sa nerád domáce maznáva? Prechádzka v čerstvom vzduchu je taká dobrá. Vnútorný bastard vám stojí v ceste, pretože rýchlo získate studené nohy? To nemusí byť!
Vaše kolo v čerstvom vzduchu sa stane potešením aj v zime, keď budete nosiť správnu topánku naboso. Pamätajte, že pohyb je nielen dobrý pre vaše telo, ale aj pre vašu myseľ.

Hiqe-vegan-sierra-voda odolný

Cold Feet - Čo je za tým?

Naše telo je zázrakom prírody! Nikto nechce zamrznúť, ale vedeli ste, že studené nohy sú ochrannou funkciou tela? Pri chladnejších teplotách sa krvné cievy zúžia na vonkajších končatinách, t. J. V rukách a nohách. Výsledkom je, že už nie sú tak dobre zásobovaní krvou a ochladzujú sa. Telo tak chráni životne dôležité vnútorné orgány.

 Zaqq-cintic-6

Potenie nôh môže tiež vytvoriť pocit chladu

Možno ste mali skúsenosti sami? S teplými topánkami ste po chvíli zmrazili viac ako s prechodov? Spočiatku to neznie hodnoverne, ale existuje veľmi jednoduché vysvetlenie. Ak sa vaše nohy potia a vlhkosť nemôžu uniknúť z dôvodu nedostatku dýchacej aktivity, vaše nohy sa ochladia.
To je presne dôvod, prečo prikladáme veľký význam k vysokej dýchacej aktivite pre všetky topánky Zaqq naboso, najmä v našich teplých zimných modeloch.
Zaqq-Krécka-čierna-1

A bosé podrážky?

Áno, naše bosé podrážky Zaqq sú obzvlášť tenké a flexibilné, aby umožnili prirodzený pohyb. To umožňuje vašej nohe voľne sa pohybovať a prísť do silného valcovacieho pohybu. Nasleduje použitie mnohých svalov v nohách a nohách, a teda aj optimálny krvný obeh, ktorý zase zaisťuje teplé nohy.
Takže sa nemusíte starať o zamrznutie s topánkami Zaqq naboso viac ako v konvenčných topánkach. A nakoniec máme teplé zimné modely kŕmené pre studené nohy.
Zaqq-Keintic-3

Teplé topánky Zaqq naboso

Zmrazíte rýchlo a ste vo všeobecnosti veľmi citliví na prechladnutie? Potom to zahrajte bezpečne! Potrebujete teplú topánku na bosú, ktorá tiež udržuje vaše nohy pohodlné a teplé na ľadovo chladných podlahách.

<< Nájdete tu všetky teplé kedné Zaqqs pre ženy! >>

<< Tu nájdete všetky teplé kedné Zaqqs pre mužov! >>

Qore High-2
Chcete to flexibilnejšie? Naše tipy na nevylepšené topánky naboso
Uprednostnili by ste topánku, ktorú môžete nosiť aj na jar a jeseň?

Náš tip:

Noste naše nevylepšené modely s vysokými kvalitnými vlnenými ponožkami. Venujte pozornosť najvyššiemu možnému obsahu vlny (najmenej 70%). Najlepšie je to vyskúšať s tenkými vlnenými ponožkami. Pretože obsah vlny má vysoký tepelný efekt, zvyčajne stačí ponožky jemnej vlny.

Hiqe-Brown Blue vodotesný

Pravá topánka Zaqq na vás čaká

Ktorý Zaqq, ktorý používate, závisí od vášho osobného pocitu chladu a od vašich preferencií na dizajne a funkcii. Preto sa vždy pozeráme na nové trendy, aby ste našli topánku naboso, ktorú chcete.
A jeden je zaručený pre všetky Zaqqs: vysoké pohodlie, ktoré vám poskytne Zaqq odparovaný pri každom kroku.

Cítite sa, cítite Zaqq.

<< Nájdete tu všetky topánky Zaqq pre ženy! >>

<< Nájdete všetky topánky Zaqq Boso pre mužov tu! >>

Späť na blog
1 od 3