Preto by ste sa mali počas športu spoliehať na topánky naboso

Darum solltest Du auf Barfußschuhe beim Sport setzen

Bez ohľadu na to, či jogging, turistika, fitnes alebo vnútorné športy - Výrobcovia športových obuvi naznačujú, že pre každý šport potrebujete určitú vysokú topánku. Naozaj dobré športové topánky potrebujú predaj, tlmenie a podporné prvky? Ani zďaleka! V tomto článku vám vysvetľujeme, prečo je to opak, topánky so silnými tlmičmi môžu poškodiť telo a prečo sú naše topánky správne pre takmer každý šport.

Choďte na bosý, je najprirodzenejší typ dopravy, ktorý si možno predstaviť, a napriek tomu sa spoliehame na topánky, kde sa jeden javí inovatívnejší ako druhý. To nevyhnutne nedáva zmysel, najmä pokiaľ ide o šport. Štúdia o Evolučný biológ Daniel Liebermann z Harvardskej univerzity od roku 2010 zistili, že moderné topánky sú zodpovedné za mnohé ortopedické problémy. V štúdii Liebermann zistil, že bežci naboso sa prvýkrát objavia s prednou alebo strednou nohou, ale bežci s dusenými topánkami s pätou. Bežci naboso umiestnili muskuloskeletálny systém oveľa menej. Paradoxne sa kĺby a kosti opotrebujú, keď beží s tlmenou obuvou.

Čo robí bosé topánky špeciálnymi v športe?

Športové topánky naboso, ako je to z Zaqq, čo je pre oboje Pánske rovnako ako Dámske tak veľmi sa dostali k úlohe chodidiel Sloboda pohybu ponúkať čo najviac. Ten Päta Je absolútne dané týmto topánkam - tu nie je nič vytlačené! To znamená, že prirodzený behový pohyb možno lepšie podporovať a prsty na nohách vytvárajú to, pre čo sú určené. V priebehu tohto je preto sofistikované tlmené prvky skôr vydávané.

<< Objavte bežecké topánky pre mužov >>

S športovou obuvou Zaqq - rovnako ako u všetkých ostatných topánok od nás - to platí Zásada predaja. Naše topánky nemajú žiadny výškový rozdiel ani pätu medzi balíkom a pätou, čo potvrdzuje správne valcovanie a výskyt. Takže sa môžete najskôr objaviť na prednej časti prednej časti prednej časti a nie nad pätou pre klasické športové topánky ako obvykle.

Naše topánky sú tiež jarné závažia. S 200 g (veľkosť 41) ste výrazne pod hmotnosťou dobre známych výrobcov športových obuvi, ako sú Adidas, Nike a Co., takže vaše nohy nie sú špeciálne naložené!

<< Objavte bežecké topánky pre ženy >>

Bežné topánky od Zaqq-útu vášho tréningu na novú úroveň!

Spiqe červená čierna 2

Máme veľa modelov v blesku, ktoré vás podporujú, v ktorých šport a dáva vám nohu a celé muskuloskeletálne vzory prírodných pohybov. Náš Spiqe vo farbách Modrá čierna a červená čierna Ponúka všetko, čo dobrá topánka ponúka pre šport: vysoké pohodlie, dokonca aj s veľkými vzdialenosťami, priedušnou a extra tenkou vnútornou podšívkou, ako aj s vysoko flexibilnou, nekvalitným a oderom rezistentnou gumovou podrážkou.

Pomaly si zvyknite na svojho nového tréningového partnera!

Ale buďte opatrní: Ak chcete v budúcnosti trénovať s našimi topánkami, aby ste z dlhodobého hľadiska ponúkli svoje telo, nesmiete nič ponáhľať! Vaše svaly, šľachy a väzy sú pravdepodobne stále zvyknuté na podporu, podporu a dusenie - takže ste sa doteraz odobrali z práce. Takže vaše telo potrebuje čas, aby si zvyklo na nové okolnosti a znovu si vybudovať svoj vlastný odpor. Takže by ste mali dať svojmu telu najmenej tri mesiace, aby ste si zvykli na svoje topánky naboso krok za krokom, než sa úplne prepnete na tréning!

Tento čas stojí za to, pretože nakoniec bude vaše telo silnejšie ako kedykoľvek predtým! Cítite sa, cítite sa zaqq!

Späť na blog

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že pred uverejnením musia byť zverejnené komentáre.

1 od 3