Starostlivosť o vaše topánky naboso vyrobené z kože nappa (hladká koža)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Nappaleder (Glattleder)

Nappaleder je obzvlášť otvorený, priedušný a veľmi hladký materiál. Je to vonkajšia strana živočíšnej pokožky a často sa tiež označuje ako jemná hladká koža.

Podobne ako v prípade našej pokožky sú tuky obsiahnuté v koži, ktorá ju udržiava hladká. Tieto sa však časom strácajú častým nosením. Iba ak je koža primerane namazaná a dodávaná živiny, zostáva mäkká a odolná.

S jemnou hladkou kožou sa správa aj so stresovanou pokožkou. Potrebuje veľa starostlivosti. Keď sú vaše ruky v zime suché, smotaniete, aby ste sa vyhli praskajúcim oblastiam.

Aby ste si užili svoje Zaqqs po dlhú dobu, poskytneme vám tipy na starostlivosť o vaše bosé topánky vyrobené z plienky.

 

Ktoré topánky ZAQQ Boso sú vyrobené z kože nappa?

Máme rôzne topánky naboso vyrobené z hladkej kože nappa. Informácie o materiáloch uvedené pre každú jednotlivú topánku nájdete.

Napríklad naša populárna topánka je Pikantná pha čierna alebo náš Chelsea Boot Equity Black Vyrobené z jemnej hladkej kože. V spodnej časti nájdete viac bosých topánok vyrobených z kože nappa.

 Ošetrovateľská koža

 

Čistenie vodcu NAPPA

Prvým krokom je vždy suché čistenie kože nappa. Najlepšie je to urobiť pomocou mäkkej kefy na topánky. Ak ešte už nemáte, môžete si topánky vyčistiť aj suchou handričkou.

Ten Kefka na čistenie kolonilu Dôrazne odporúčame z vlastnej skúsenosti:

Kožená topánka 

Vlhkosť a tuk pre kožu nappa

Pretože jemná hladká koža je citlivejšia na vonkajšie environmentálne vplyvy, ako je slnečné žiarenie, vlhkosť alebo oter, dostatok tuku sa musí po čistení začleniť do materiálu s otvoreným pólom.

Aby sme dali kože optimálnu starostlivosť, odporúčame 1909 crème de luxe. Tento bohatý krém na topánky nielen zaisťuje dostatočnú vlhkosť, ale tiež osviežuje farbu kože. Môžete si zvoliť Crème de Luxe bezfarebný, aby ste mali vhodnú obuvovú smotanu pripravenú pre všetky farebné varianty. Sú však k dispozícii aj v modrej, svetlo hnedej farbe, mahagón Bordeaux, stredne hnedá a čierna.

Ak chcete nanesiť krém na topánky, používate kefu alebo suchú handričku. Napínač obuvi môže zabezpečiť, aby sa vrásky plynulo ťahali, aby sa tieto oblasti optimálne dosiahli.

Po nanesení krému starostlivosti by ste mali dať koži najmenej hodinu alebo lepšiu, dokonca nechajte topánky odpočívať cez noc. Výživné látky môžu preniknúť hlboko do kože. Položte svoje Zaqq na suché miesto, ale nikdy na slnko alebo pod kúrenie.

Povrch kože vyzerá matne cez krém na topánky. Ak chcete, aby vaše Zaqqs žiarili, musíte ich vyleštiť mäkkou kefou. Ten Leštiaca kefka, ktorý bol vyrobený zo skutočných kozích vlasov, budete vám veľmi dobre slúžiť. Týmto spôsobom vám chýbajú topánky naboso v žiadnom momente.

Ošetrovateľské pokyny a koža s obuvou

Ako často sa treba starať o kožu nappa

Neexistuje žiadne pevné pravidlo, pretože prirodzene závisí od toho, ako často nosíte topánky naboso a aké poveternostné podmienky sú vystavené.

Ak cestujete s topánkami každý deň, mali by ste im poskytnúť výživné živiny každé dva týždne po vyššie uvedených pokynoch.

Takže koža nappa zostáva mäkká, hladká a otepovaná -rezistentná. S krémom na starostlivosť tiež zabezpečíte farebné občerstvenie vašich Zaqqs.

Hladká koža

 

Impregnácia koža nappa po údržbe

Nappalleder nie je vodotesný kvôli povrchu otvoreného, ​​ale iba vodou. Ak nechcete, aby ste sa moklili, aj keď prší, určite by ste mali impregnovať svoje topánky naboso.

S Impregnácia sprej „Watererstop Reloaded“ Ste dobre odporúčaní. Je ideálny pre všetky druhy kože a zaisťuje dokonalú ochranu pred vlhkosťou a UV žiarením. Ale nebojte sa, vaše Zaqqs zostávajú priedušné. Otvorené póry kože nappa nie sú pri správnom použití prilepené impregnáčným sprejom.

Ak chcete impregnovať, odporúčame vám ísť do čerstvého vzduchu alebo do miestnosti s dobre. Vymeňte svoje Zaqqs úplne zo vzdialenosti asi 30 centimetrov. V prvom rade sa uistite, že ste rozprašujú topánku rovnomerne a po druhé, že nielen jemná hladká koža, ale aj švy sú pokryté filmom na ochranu vody.

Nepoužívajte sprej príliš často!

Pravidlom je impregnovať vaše Zaqqs až po vyššie uvedenom čistení a starostlivosti. Ak používate impregnáciu sprej príliš často, môže sa stať, že póry sa držia a dýchajú vaše bosé topánky.

 

S týmito princípmi starostlivosti sa vám dobre staráte a vaše topánky naboso vychutnávajú po dlhú dobu.

 

Späť na blog
1 od 3