Starostlivosť o topánky Hiqe Outdoor Boso

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

Náš model HIQE je jednou z najlepších outdoorových topánok na bosých svetoch. Niet divu, pretože maximálny komfort, elegantný dizajn a materiály vysokej kvality spôsobujú, že tento model je jednoducho bezkonkurenčný.
Vonkajšie topánky sú často vystavené vysokému napätiu, keď sú aktívne. Okrem toho je vlhkosť prostredníctvom dažďa alebo mokrých substrátov a silné UV zaťaženie. So správnou starostlivosťou vás bude váš HIQE sprevádzať na dlhú dobu a dokonca aj po mnohých zájazdoch bude vyzerať takmer ako prvý deň.

Vonkajšie topánky naboso 9

Naše hiqe bosé topánky s obsahom sieťoviny

Väčšina našich modelov HIQE pozostáva z kombinácie koženého a sieťového tkaniva alebo vegánskeho materiálu a tkaniny siete. Každý okamžite dáva zmysel, že sa chce starať koža. Ostatné materiály sú však prinajmenšom také dôležité, aby ste si mohli užívať svoje topánky naboso po dlhú dobu. Pri správnom čistení a starostlivosti sa vyhnete trhlinám alebo krehkým oblastiam.

Vonkajšie topánky naboso 7

Čistenie a udržiavanie sieťového tkaniva

Kontaminácia svetla sa dá ľahko odstrániť mäkkou kefou. Ale ako pôjdete s tvrdohlavými škvrnami, ktoré nie je také ľahké preč?

Zjednodušene povedané, použite špeciálny čistiaci prostriedok, ktorý nielenže vyrába blesky na bosé topánky, ale zároveň udržiava tkanivo zo sieťoviny. Odporúčame používať čistiace prostriedky na domácnosť alebo čistiaci prostriedok, pretože môžu urobiť materiál krehký.
Na čistenie a údržbu tkaniva zo sieťoviny odporúčame od spoločnosti Collonil nasledujúci produkt:

- Syncare Classic Care Foam -


Ak pravidelne používate túto penu starostlivosti, zachováte elasticitu sieťového tkaniva a zabránite trhlinám v materiáli.

Aplikácia je rýchla a ľahká: pretrepte plechovku, nastriekajte penu na handričku, pracujte v tkanive a súčasne odstráňte škvrny. Potom necháte starostlivosť vtiahnuť a vysušiť. Kompletné!

Vonkajšie topánky naboso hiqe-červené

Impregnácia sieťového tkaniva

Naše hiqes sú vybavené nepremokavou vnútornou membránou, ale mali by ste ich tiež ošetrovať zvonku, aby odmietli vodu. Takto je horný materiál ušetrený, aby ste mohli pri ďalšom vonkajšom dobrodružstve používať vaše topánky naboso.
Pri impregnácii nie sú vaše hiqes chránené nielen pred prenikajúcou vlhkosťou, ale sú tiež odvádzané na špinu. To stačí na to, aby ste krátko utierali na bosé topánky, keď je špinavé, aby ste ich znova dostali.
Pre impregnáciu odporúčame produkt Collonil:

- Carbon Pro -

Vyčistite a udržiavajte topánky vegánskeho hiqe naboso

Starostlivosť a čistenie našich vegánskych hiqes je detská hra, pretože vyššie uvedené produkty a kroky môžete použiť pre celú topánku naboso.

Správne vyčistite a udržiavajte oblasti vyrobené z kože

Väčšina našich modelov HIQE pozostáva z zmesi sieťového tkaniva a kože. V závislosti od modelu je to buď hladká koža nappa alebo zamatový semiš. Kožu udržiavate osobitne podľa týchto pokynov:

Vonkajšie topánky naboso 10


V obchode máme tiež nasledujúce tri modely, ktoré sú vyrobené výlučne z kože. Na tieto sa samozrejme vzťahujú pokyny na starostlivosť o kožu. Pretože tieto hiqes nemajú obsah Mesha, uložíte vyššie uvedené pokyny na starostlivosť.

Bavte sa na svojom ďalšom turné so svojimi hiqes
Váš tím Zaqq

Späť na blog
1 od 3