Starostlivosť o vaše bosé topánky vyrobené z textilu (bavlna, lano) a jahňacieho kože

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Textil (Baumwolle, Strick) & Lammfell

V lete a na športy sú obzvlášť praktické topánky z bavlny a iných textílií. Sú veľmi vzdušné a priedušné. Kačacie oblečenie je možné vložiť do práčky rýchlo a pohodlne? Ale môžete to urobiť aj s našimi topánkami naboso?

Tu vám poskytneme tipy na čistenie a starostlivosť o vaše textilné topánky.

Naše topánky ZAQQ naboso vyrobené z bavlny, lana a iných textílií

V našom obchode máme niekoľko modelov topánok naboso. Ako príklady nazývame naše najobľúbenejšie modely tu:

Náš Bestseller bosý topánka qnit Je vyrobený z bavlneného pleteného tkaniva a nášho Populárna ponožková topánka sooq Vyrobené z tkaniva z bavlny elastánu. Máme tiež zimné topánky s jahňacím. Naše topánky naboso vyrobené z textilu a jahňacích oblastí na zimných topánkach sa dajú vyčistiť podľa nasledujúcich pokynov.

Starostlivosť o textilné topánky

Qnit čierna

Impregnácia vašich textilných topánok predtým, ako budete mať prvý

Bez impregnácie sú vaše textilné topánky ako magnet pre prach a častice nečistôt. Na ochranu vašich Zaqqov od začiatku ich musíte impregnovať špeciálnymi prostriedkami.

Najlepším impregnálnym sprejom je Carbon Pro, ktorý môžete použiť nielen pre textil, ale aj pre mnoho ďalších materiálov, ako sú Gore-Tex® alebo Sypatex®.

Pred ošetrením musia byť vaše topánky Zaqq naboso čisté a suché! Impregnácia sprej sa aplikuje rovnomerne zo vzdialenosti približne 20 cm. Venujte pozornosť dobrému ventilácii v miestnosti alebo choďte do čerstvého vzduchu. Tým, že impregnujete svoje textilné topánky, stanete sa nečistotami a odpudzovacou vodou bez utrpenia respiračnej činnosti.

Čistenie bavlny

SOQQ BLACK

Vyčistite textilné topánky Zaqq

Nikdy by ste nemali vložiť svoje topánky Zaqq naboso do práčky !!!

Najjemnejšie čistí vaše textilné topánky mäkkou kefou. Častice nečistôt sa dajú veľmi rýchlo vyčistiť. Pravidelná kefka je zvyčajne dostatočná na to, aby vaše Zaqqs boli čisté. Stále uložila tvrdohlavá špina So suchou kefou nemôžete odstrániť, môžete Vlhká špongian použitie.

Po vyčistení a vysušení textilných topánok by ste ich mali impregnovať. Iba pravidelným impregnovaním vašich topánok Zaqq naboso sa budete s nimi baviť.

Reinnigung-weisse-textilné topánky

 Qnit biela

Späť na blog
1 od 3