Starostlivosť o vaše topánky na bosé topánky (Rauleder)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Veloursleder (Rauleder)

Veloursleder je ideálny materiál pre topánky, pretože je veľmi priedušný kvôli svojej otvorenej štruktúre. Vyžaduje si to však veľa starostlivosti, aby ste zostali krásne a stabilné po dlhú dobu.

Tu vám poskytneme niekoľko tipov, ako čo najlepšie čistiť a starať sa o topánky Zaqq naboso vyrobené zo semišu.

 

Čo je velorová koža?

Generickým pojmom pre Veloursleder je Rauleder. Na rozdiel od hladkej kože je povrch hrubý, ako je možné odvodiť od označenia. Nie je to však drsné, ale skôr zamatové.

Hovorne sa o Raulederovi často hovorí semiš. Presne povedané, to nie je správne. Divoká koža pochádza z divých zvierat a je mimoriadne zriedkavá v obuvnom priemysle. Z populácie hier je jednoducho príliš málo zvierat.

Suede je poddruh Rauleder. Vonkajšia koža zvierat je hladká (hladká koža), vnútorná strana smerujúca k mäsu je drsná (semiš).

Veloursleder

Iqon veours čierny

Zaqq bosé topánky vyrobené z Veloursleder

Obzvlášť radi používame semiš, pretože je podstatne viac dýchacie v porovnaní s hladkou kožou v dôsledku štruktúry otvoreného póru. Je teda ideálny pre športové a vonkajšie topánky alebo letné tenisky.

Viete spoznať semiš na prvý pohľad? Možno to tak bolo v minulosti. Teraz existujú vegánske materiály, ktoré vyzerajú úžasne podobne. Takže krátko skontrolujte, či je vaša topánka skutočne vyrobená zo semišu, aby ste si vybrali správnu starostlivosť. Vidíte materiály uvedené v podrobnom popise topánky.

Starostlivosť 

Pikantné velory sivé

Čistenie a udržiavanie Veloursleder

Najlepšie je vyčistiť semiš mäkkou kefou alebo špongiou. Je jemné čistiť topánku úplne suchú. Takže ak prídete domov s mokrými topánkami, pred ich vyčistením a starostlivosťou o nich ich nechajte dobre vyschnúť.

S NUBUK Box Classic Špongie alebo Kefka na čistenie z Collonilu Môžete jemne vyčistiť topánky naboso a narovnať semiš. Takže je dobre pripravený na starostlivosť.

 

Po vyčistení topánok je potrebné dbať na to. Odporúčame vám to Biologické krém na bambus. Zabezpečuje nielen živiny a vlhkosť, ale tiež rieši tvrdohlavé nečistoty. Po postrekovaní môžete ľahko vyčistiť špinu. Predtým, ako impregnujete svoju bosú topánku, musí ju dobre vyschnúť, aby ste ju chránili pred vodou a špinou.

Impregnujte svoje bosé topánky vyrobené z kože vo velor

Po vyčistení a starostlivosti o vaše semišové topánky musia byť stále impregnovaní v poslednom kroku. To je na to vhodné Vysoko účinná hĺbka a povrchová impregnácia sprej nanopro Obzvlášť dobré.

Starostlivosť o veloursleder

Sparqle lesk velors čierny

Vždy by ste mali striekať svoje topánky vonku alebo do miestnosti s vetranou dobre. Uistite sa, že semiš rovnomerne nastriekate zo vzdialenosti približne 20 cm. Potom nechajte topánku zaschnúť na chránenom mieste. Ale nikdy nepoužívajte teplo na urýchlenie procesu. V dôsledku toho môžu vzniknúť nevzhľadné škvrny a po druhé, impregnácia nemôže preniknúť do najvnútornejších kože. Sued je chránený iba pred vodou a nečistotou, ak nanočastice môžu preniknúť hlboko do pórov. Najlepšie je nechať vaše Zaqqs suché cez noc.

Po tom, čo sa agent impregnácie posunul dobre a vysušil, semiš sa spracuje mäkkou kefou alebo mäkkou špongiou. To mu dáva typický zamatový povrch znova.

Ten Mäkké gumové huby, s ktorou ste vyčistili topánky, sa dá použiť aj na dokončenie velorovej kože.

Pozor: Predtým, ako ju prvýkrát nosí !!!

Samozrejme, ak dostanete svoje Zaqqs z krabice, nemusíte ich čistiť, ale pred prvýkrát by ich mali byť impregnovaní. Najprv zabránite jemným časticám nečistôt do semišu a po druhé, stávajú sa odrazom s vodou.

 

Späť na blog
1 od 3