Starostlivosť o vaše bosé topánky vyrobené z vegánskeho materiálu

Pflege deiner Barfußschuhe aus veganem Material

Naše topánky ZAQQ Boso -topánky vyrobené z vegánskeho materiálu sa veľmi ľahko starajú a vidia, v závislosti od materiálu, kožené topánky mätúce podobné. S našimi Zaqqs z látky Ökotex 100 sa každý veril, že je to velorská koža.

Výhody vegánskych materiálov sú zrejmé. Nemusia sa starať tak intenzívne ako skutočná koža a žiadne zvieratá nemuseli slúžiť na výrobu materiálov. Funkčné vlastnosti sú aspoň také dobré, ak nie lepšie ako pri skutočnej koži. Všetky najlepšie dôvody, prečo sa bližšie pozrieť na naše vegánske topánky!

Tu vám poskytujeme užitočné tipy na čistenie a starostlivosť o vaše vegánske topánky na bosé nohavice.

 

Naše topánky naboso vyrobené z vegánskeho materiálu

Naše topánky na bosé topánky ZAQQ vyrobené z vegánskych materiálov

V tejto inštrukcii starostlivosti ideme iba do našich vegánskych topánok, ktoré boli vyrobené zo syntetického materiálu. Naše bavlnené pletenie je samozrejme vegánske. Pokyny na starostlivosť o to nájdete v časti „Starostlivosť o vaše textilné topánky naboso“.

Máme širokú škálu vegánskych topánok naboso. Získajte tu prehľad tu.

 Starostlivosť vegánske topánky

 Kvintický zimný vegánsky grut

Čistý vegánsky materiál

Ak sú vaše topánky na bosé naboso iba mierne špinavé, môžete ľahko odstrániť prach suchou handrou. Pre tvrdé nečistoty, ktoré nemožno odstrániť suchý, môžete použiť vlhkú handričku. Pri čistení sa vyhnite vyvíjaniu príliš veľkého tlaku. Niekoľkokrát jemne jemne jazdí po špinavých oblastiach. Ak nečistoty nie je možné odstrániť, odporúčame vám to Jemný čistiaci gél alebo toto Čistiaca penaTo je veľmi efektívne.

vegánske topánky 

Predbežná zimná vegánska čierna

Impregnovaný vegánsky materiál

Často sa tvrdí, že vegánsky materiál nemusí byť impregnovaný. To nie je správne, pretože vegánske topánky majú tiež švy, cez ktoré môže voda preniknúť. Impregnáciou vytvoríte na svojich topánkach ochranný film, ktorý nielenže chráni vodu, ale tiež chráni vaše Zaqqs pred špinou. Iba prostredníctvom pravidelnej impregnácie sa vám bude páčiť vaše topánky naboso po dlhú dobu.

Nezabudnite použiť impregnáciu sprej bez tuku pre svoje vegánske topánky vyrobené zo syntetikov. Odporúčame to Uhlíkové laboratórium sprej pred kolonilom.

Sprej sa nanáša rovnomerne zo vzdialenosti približne 30 cm. Potom musí impregnácia agent dobre vysušiť. Odporúčame opakovať tento proces niekoľkokrát, aby ste vytvorili efektívny ochranný film na vašich Zaqqs.

Čistenie syntetických topánok

 Skátorský popol

Späť na blog
1 od 3